Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mára nem vártam, nem is jött...

Mára nem vártam, nem is jött meg még, de gyenge mensis hasfájásom van. Mi lehet?

Figyelt kérdés

Ma kellett volna megjönnie és mivel tegnap óta már olyan mensi-szerű hasfájásom van úgy voltam vele egész tegnap, hogy biztos megjön, nem is teszteltem reggel. Ám délután 4-kor sem volt semmi, akkor csináltam egy DM-es One minute tesztet, de egyértelműen negatív. Azóta is fájogat a hasam, hol jobban, hol kevésbé, de nem jött meg. Nekem ilyet sosem szokott, soha nem fáj előtte, csak akkor tör rám a hasfájás, mikor már vérzek is. Mást nem vettem észre, bár néhány napja sokszor kell nagyon pisilnem, de alig jön valami. Felfázva biztosan nem vagyok. Ill szokatlanul nagyon fel vagyok puffadva.

Mikor teszteljek legközelebb?

2011. dec. 9. 21:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

szerintem 2 nap múlva reggeli első vizeletből!

Előfordul hogy a nem várt napján még negatívat mutat a teszt terhesség esetén is! Írd meg hogy mi lett! Üdv:)

2011. dec. 9. 22:00
 2/17 A kérdező kommentje:

Köszi! Kicsit bizonytalan vagyok, mert 10én is megjöhet, de az évek alatt sosem volt olyan, hogy akár a vérzés megjelenése előtt 1 órával nekem hasfájásom legyen. Ennyire puffadt sem voltam még soha. Mindezt 2 napja.

Akkor majd 2 nap múlva.

2011. dec. 9. 22:03
 3/17 A kérdező kommentje:
Meg a másik az, hogy mensi alatt úgy fáj a hasam, hogy erős fájdalomcsillapító nélkül nem is bírom. Fáj mindenem és annyira görcsölnek a lábaim, hogy szó szerint nem tudok menni. Most pedig jó 2 napja csak ilyen alapszintű fájdalom. Ez lehet terhesség elején?
2011. dec. 9. 22:04
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem holnap fog megjönni.
2011. dec. 9. 23:12
 5/17 anonim ***** válasza:
Teljesen bebeszéled magadnak.Hahóóóóó,negatív a teszted!!!!!!!
2011. dec. 9. 23:13
 6/17 A kérdező kommentje:
nagyon sokan írták, hogy az elmaradt napján, sőt, még utána napokig negatívat teszteltek.
2011. dec. 9. 23:21
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is kicsit bebeszélés szaga van, de lehet eltérő a ciklus is. Ha nem jön meg továbbra sem, akkor holnap után ismételd a tesztelést, addig pedig ne éld bele magad semmibe, hiába más most, mint szokott lenni.
2011. dec. 9. 23:23
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hetes késést se mutatott ki.És ilyen tüneteim voltak.Várj még a teszttel.E.
2011. dec. 10. 06:33
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem beszélem be, mert a nemvárt első napja előtt nem is teszteltem, mert minek, plusz úgy voltam vele, hogy megjön. De aztán sokan írták, hogy még so napos kését sem mindig mutat a teszt. Meglátjuk, holnap reggeliből tesztelek, ha ma nem jön meg.

2011. dec. 10. 10:54
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehet, hogy baba van a dologban! Pár nap múlva tesztelj! Sok sikert!
2011. dec. 10. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!