Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mára nem vártam, nem is jött...

Mára nem vártam, nem is jött meg még, de gyenge mensis hasfájásom van. Mi lehet?

Figyelt kérdés

Ma kellett volna megjönnie és mivel tegnap óta már olyan mensi-szerű hasfájásom van úgy voltam vele egész tegnap, hogy biztos megjön, nem is teszteltem reggel. Ám délután 4-kor sem volt semmi, akkor csináltam egy DM-es One minute tesztet, de egyértelműen negatív. Azóta is fájogat a hasam, hol jobban, hol kevésbé, de nem jött meg. Nekem ilyet sosem szokott, soha nem fáj előtte, csak akkor tör rám a hasfájás, mikor már vérzek is. Mást nem vettem észre, bár néhány napja sokszor kell nagyon pisilnem, de alig jön valami. Felfázva biztosan nem vagyok. Ill szokatlanul nagyon fel vagyok puffadva.

Mikor teszteljek legközelebb?

2011. dec. 9. 21:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
ma sem jött még meg, de nem teszteltem. mára enyhült a hasfájás, sőt, nem is volt, csak a gyakori pisilési inger volt ill a szagérzékenység, bár arra úgy általában érzékeny szoktam lenni. jah és a szokottnál több a folyásom, de más nincs.
2011. dec. 10. 16:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem babás vagy! Nekem is ezek a tünetek voltak! + Fájt a cicim, és meg volt dagadva.
2011. dec. 10. 18:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Na,teszteltél?
2011. dec. 11. 16:30
 14/17 A kérdező kommentje:
igen, ma reggel már halvány pozitív volt. halvány, de egyértelmű. nagyon örülök neki.
2011. dec. 11. 16:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Jajjjj, de jó ezt olvasni! Nagyon gratulálok! Sok boldogságot!!!!
2011. dec. 11. 17:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Na,gratulálok!!!
2011. dec. 11. 17:57
 17/17 anonim ***** válasza:
de joooo nagyon örülök!:)
2011. dec. 12. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!