Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől van? A mensimet, hétfőre...

Mitől van? A mensimet, hétfőre- keddre nem vártam, nem is jött. A teszt negatív! A hőm furán ingadozik! Mensis hasfájásom volt pár napig, de az is elmúlt!

Figyelt kérdés

Szerintetek mitől lehet ez? Én babaára már gondolni se merek, ( hőm és a teszt alapján) De akkor miért nem jön meg?

itt a görbém is ha valakinek segítene a válaszadásban:

[link]

2009. ápr. 1. 06:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!szerintem várj még pár napot és tesztelj ujra.Pedig nem rossz a görbéd,az enyém is visszaesett egy kicsit,de ma a 27-ik napon pozitivat teszteltem.
2009. ápr. 1. 06:57
 2/8 anonim ***** válasza:
korán vagy várj egy kicsit a görbéd nem vész
2009. ápr. 1. 06:59
 3/8 A kérdező kommentje:

köszi szépen!

Akkor várok még pár napot, csak olyan nehéz a várakozás... :( (főleg hogy nem tudom hogy most mi van)

Gratulálok a babához!

2009. ápr. 1. 07:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia:)

én is akkora nem vártam nekem sem jött és nekem már péntek óta voltam menzis érzésem de tegnap már kevés volt és elmúlt,nekem nincs görbém de nekem pici fehér folyásom van és inkább szárazabb vagyok.drukkolok magunknak

2009. ápr. 1. 07:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a homerozeshez nem ertek de en is pont igy vagyok. Tegnapra nem vartam, meg semmi jele a mensinek de viszont a tesztem olyan negativ, hogy mar negativabb nem is lehet. Nekem viszont bo feher folyasom van. Ezen kivul az egvilagon semmi tunetem nincs. Szerintem nallam mensi lesz. :( Tesztelni csak hetvegen merek ha addig nem jon meg. Remelem, hogy tul koran teszteltunk. Pozitiv tesztet kivanok mindenkinek!
2009. ápr. 1. 08:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Kár hogy a 10-11. napon nem voltatok együtt!
2009. ápr. 1. 09:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia. Szerintem a 12 napból lehet akár baba, a hőd egyátalán nem esett, ez ingadozás, mert a kontroll vonal fölött van. De lehet hogy a 15.nap volt pé, akkor is jó az időzítés és akkor még nem biztos hogy kimutatja a teszt. Mert ugyebár a tüszőrepi a legutolsó alacsony hőmérsékletű napon van, ami a 15.ciklusnapod. Így viszont próbálj 1-2 nap múlva újra tesztelni!

Szerintem lehet baba!

Drukkolok!

2009. ápr. 1. 09:46
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszike a válaszokat!

Ma délutántól van mensis hasi fájdogálásom, de már nincsen semmilyen folyásom! azt hiszem ez jó jel! vagy nem?

Ma vettem egy tök jó tesztet! 10 es érzékenységü és csak 500 Ft körül volt! :) holnap reggel megcsinálom! próba szerencse!

Ja, és ma már volt hányingerem is délután! Remélem ez is jó jel!

2009. ápr. 1. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!