Batoritsatok legyszi! Ugye lehetseges, hogy babas vagyok?
27-en vasarnap kellett volna megjonnie, elotte van hogy tobb mint egy hettel mar szokott fajni a hasam meg feszul a mellem, de most nem volt semmi. Csak tegnap ota fajdogal parszor kb 10-20 percekre a hasam.
Tudom, hogy nem szabad piszkalni, de nagyon kivancsi voltam, tegnap reggel megvizsgaltam es kozeptajt volt a mehnyak es picit nyitva. Gondoltam ebbol mensi lesz, feltettem egy tampont. De nem volt rajta csak egy icipici csik barna mikor kivettem, azota nem is tettem masikat, viszont este (mert ugy tudom, normalisan este kell a mehnyak-mehszaj helyzetet vizsgalni) megneztem megint es tokre fent volt, alig ertem el.
Egyeb tuneteim csak hogy nyugtalanul alszom, nem esik jol a kedvenc hasonfekvos pozban sem aludnom, egesz ejszaka forgolodtam tegnapelott es tegnap este is.
Tesztet 24-en csutortokon csinaltam, 3 nappal nemvart elott, negativ lett, de lehet hogy korai volt?!
Szerintetek lehetek babas? Ugy szeretnem! Kozuletek volt valaki igy?
Ujabb tesztet majd csak hetvegen akarok csinalni, addigis mit szoltok?
A méhszájadat ha lehet saját magad ne vizsgáld, ez csak jótanács.
Amúgy ne éld még bele magad, de simán lehetsz terhes!! A nemvárt előtt 3 nappal túl korai volt a teszt.
Koszi a valaszokat! Hat sajnos tegnap megjott. De uj honap, uj esely!
Amugy az elso tesztet azert csinaltam mert mar eleg ido telt el amiota eloszor egyutt voltunk es kivancsi voltam hogy abbol lett e baba. De mivel az negativ lett, mar a masikat ami a csomagban volt, mar tenyleg csak okosan akartam elhasznalni.:)
Igy most megmarad a kovetkezo nem vart utanra, hatha szukseg lesz ra:)
Megegyszer koszi mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!