Derékfájdalom (farkcsontnál), hasfájás, puffadás, izomláz a lágyékomnál. Csütörtökre nemvárom. Lehet terhesség jele?
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 13:55
11/46 anonim válasza:
De ha 25-28 naposak a ciklusaid, akkor most miért a 22. napra nem várod? És csak azon az egy napon voltatok együtt?
12/46 A kérdező kommentje:
9-én volt meg utoljára és 14-én voltunk együtt. Igen egyszer!!!!!!!!!!
2012. szept. 4. 14:21
13/46 anonim válasza:
de ha mA VAGY 20. NAPon akkor nem csütörtökre nem várod ......hanem minimum még 5 nap van .
14/46 anonim válasza:
uhh...nem hiszem hogy terhes lennél :S
15/46 anonim válasza:
Ahha, így ár értem. Akkor ma vagy a 26. ciklusnapon, és az együttlét utáni 20. napon. Ebben az esetben, hogy csak az az 1 alkalom volt, már bőven kimutatja a teszt már napközben is, úgyhogy menj, vegyél egyet, és csináld meg. Ha negatív, az azért van, mert mégsem vagy terhes.
16/46 anonim válasza:
Bár őszintén szólva nem hiszem, hogy ilyen korai együttléttel összejött volna...meg akkor már a szombati teszted is pozitív lett volna.
18/46 A kérdező kommentje:
És most meló előtt teszteljek vagy reggel 6 után,miután hazaértem??
2012. szept. 4. 14:29
20/46 anonim válasza:
9.-e a mensid első napja volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!