3 napja kesik es nem varom hogy jojjon nagyon szeretnem a babat de tesztelni meg nem merek, hany nap keses utan lehetek biztos a teszt eredmenyeben?
Figyelt kérdés
2012. szept. 3. 13:23
1/7 anonim válasza:
3 napos késés után már azért biztos lehet. :) Holnap reggeli első pisiből már ki kéne hogy mutassa! De ha tudod, hogy kb. mikori aktusból számíthatod, akkor az utolsó lehetségestől 14 nap + 2.
Drukkolok!
2/7 anonim válasza:
Szia! Én szombaton 4 napos késéssel teszteltem halvány pozit, ma erőset.
Szerintem is reggel csinálj tesztet, drukkolok!
3/7 anonim válasza:
Reggel már biztosat mutat, de ennyi késés után nekem már du. is pozi volt!! Drukkolok!!!!
21 hkm
4/7 anonim válasza:
ilyenkor már mutatni fogja a teszt ha van baba! szorítunk!! majd írj,hogy mi lett! :)
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jott ossze, ma delelott megjott, talan majd legkozelebb
2012. szept. 4. 12:57
7/7 anonim válasza:
Sajnálom. :( De új hónap, új remény!!!! :) Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön a bébi!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!