Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem "vette észre", hogy...

Nem "vette észre", hogy terhes? Létezik ilyen?

Figyelt kérdés

Egy ismerősömről van szó, azt állítja, hogy nem vette észere, hogy terhes.Ez lehetséges, hogy egy nő nem veszi észre?Nem tűnik föl, hogy valami nincs rendben?

A szituáció a következő: nem tervezték a babát, még túl fiatalok a lány 20 a fiú 17, szóval nem így akarta magához láncolni a lány a fiút.Az utolsó menstruációja valamikor májusban volt meg.Most derült ki 4 hónap után, hogy a lány terhes ("most vették észre")Ti, akaik szültetek már, szerintetek lehetséges ez, mert nekem nem fér a fejembe..ha csak pár napot késik a mensesem már aggódni kezdek(annak ellenére hogy rendesen védekezünk)!Tehát, mit gondoltok, volt már valakivel hasonló?

Választ a kérdésre szeretnék, nem pedig elítélő véleményeket! Köszönöm!

22l

2009. júl. 27. 23:56
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
ja, igen nem válaszoltam egy kérdésre: csak Májusban volt utoljára menstruációja, azóta nem.de azt nem tudom, hogy Májusban mikor!
2009. júl. 28. 19:57
 22/24 anonim ***** válasza:
Hát akkor nem lehet erre mit irni,csak azt,hogy felelőtlen.Ezek szerint ha kicsit is érdekelte volna az egészsége akkor már rég eltudott volna menni orvoshoz és esetleg időbe kiderült volna.Nem értem miért nem tette.Mint irtad elég bulizos,tehát nem egy visszafogott,teli gátlásos lányról van szó,aki esetleg nem mer szólni a szüleinek. Ők,hogy áltak ehez a dologhoz?,bár már mindegy ezen nem tudnak változtatni,remélem azért segitenek nekik,hisz nem lesz könnyü dolga.Hisz egy 17 éves srác is gyerek még,apának pláne,de tényleg kivánom,hogy ha már meg is esett szépen neveljék fel a babát,hisz ő nem tehet arról,hogy ilyen korán jön.
2009. júl. 28. 21:18
 23/24 A kérdező kommentje:

Hát a szülők már beletörődtek, de szerintem örülni fognak neki a lány családjában ő lesz az első unoka:)

a fiúval egy éve együtt vannak, én is remélem minden rendben lesz :)

2009. júl. 28. 22:39
 24/24 anonim ***** válasza:
Így már más a helyzet, ha elmaradt a menzi. Azt írod értelmes a lány, lehet, hogy tudat alatt hárított, annyira félt. Mindig kitalált vmi magyarázatot, hogy miért késik. Persze ez csak feltételezés, lehet, hogy ő se volt ott biológia órán...
2009. júl. 29. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!