Egy ismerősömről van szó, azt állítja, hogy nem vette észere, hogy terhes.Ez lehetséges, hogy egy nő nem veszi észre?Nem tűnik föl, hogy valami nincs rendben?
A szituáció a következő: nem tervezték a babát, még túl fiatalok a lány 20 a fiú 17, szóval nem így akarta magához láncolni a lány a fiút.Az utolsó menstruációja valamikor májusban volt meg.Most derült ki 4 hónap után, hogy a lány terhes ("most vették észre")Ti, akaik szültetek már, szerintetek lehetséges ez, mert nekem nem fér a fejembe..ha csak pár napot késik a mensesem már aggódni kezdek(annak ellenére hogy rendesen védekezünk)!Tehát, mit gondoltok, volt már valakivel hasonló?
Választ a kérdésre szeretnék, nem pedig elítélő véleményeket! Köszönöm!
Én sem vettem észre, hogy terhes vagyok 3 hónapig. Gondok voltak a havimmal éppen, simán kimaradt akár 2 hónapig is.
Semmi tünetem nem volt, nem hánytam, émelyegtem...semmi.
Plusz az első hónapban meg is jött, bár csak 3 napig tartott.
Aztán gondoltam egyet és vettem egy tesztet, az első UH-n már 12 hetes volt a babám.
Hozzáteszem, tervezett baba volt. Már 11 hós.
Szóval lehetséges.
2009. júl. 28. 09:16
12/24 anonim válasza:
Na igen de te tudtad,hogy előfordul,hogy kimarad mert tisztába voltál vele,hogy problémáid vannak. Igen ilyen van is,de az illetőnek nem voltak legalábbis nem irta. Ha neked minden ok eddig és egyszer csak nincs,azon már elgondolkodik egy nő,hogy akkor mitől? Nekem is van egy barátnőm és neki is néha 3 havonta jön csak meg,de megnyugtatás képpen havonta csinál egy tesztet,ha baj lenni még időbe lépni tudjon vagy esetleg csak tudja,hogy még mindig a szokásos kimaradás-e?
2009. júl. 28. 09:34
13/24 anonim válasza:
Nem biztos hogy rendszeres volt a menszije.Ezért megtörténhet de csak ugy ha nem él nemi életet és meg sem fordul a fejében.Szerintem eltitkolta mindenki elöl és mikor már kezdett látszani akkor beadta azt hogy nem vette észre.Meg már nem tini lányrol van szó,20 éves fejjel már kellene ott tartania hogy mi mivel jár.Én 22 vagyok és nagyon boldog kismama,felkészülve, lebiztositva,meg komolyab átgondolva.És 20 éves koromban sem voltam már annyira elesve a témától hogy ne tudjam mi van velem ha nem védekezek.FUJJ
2009. júl. 28. 09:39
14/24 anonim válasza:
Első vagyok...
Nem rátok mondtm,hogy fogyatékosok vagytok,hanem arra a nőre.Nem emiatt,nah jó ezért is de amúgy alapból van egy beütése.Barátnőm sem vette észre,rá mégsem mondom,hogy gyagya...Jah tényleg ő 20 évesen esett teherbe 3 hónapos koráig mentstruált,valami rutin miatt ment dokihoz,aki benyögte,hogy itt baba van.Képzelhetitek hogy elsápadt.Ráadásul ez nyáron votl,ő meg járt bulizni és nem arról híres,hogy csak úgy ottt hagyja az italokat buli alatt.Szerencsére egészséges kislánya született a megfelelő vizsgálatok után.
Egyébként észrevettétek,hogy mostanában mennyi nő menstruál legalább a terhességének első 3 hónapjában?Én ilyeneket még nem hallottam régen,de tényleg nem,vagy csak a net hatalma hogy összegyűjti a terhesség alatt mikuzó nőket:)
2009. júl. 28. 09:39
15/24 anonim válasza:
Valóban nagyon sokan menstruálnak mostanába annak ellenére,hogy mégis terhesek,szerintem ez a mai rohanás idegesség hatása,sőt az ember már egészségesen se tud étkezni mert minden tele van méreggel. De lányok én ugy örülnék ha valaki arra a kérdésre adna választ,hogy " ha májusba volt az UTOLSÓ menstruációja valakinek és most derült ki,hogy terhes létezik-e,hogy nem vette észre?" Erre egyetlenegy válasz:Muszáj volt észre vennie mert kimaradt és esze ágába se jutott elmennie orvoshoz.
2009. júl. 28. 09:59
16/24 anonim válasza:
A kolléganőm mindhárom terhessége esetén három hónapig vérzett. Úgy vette észre, hogy terhes, hogy sokat hányt. Tehát nem feltétlenül marad ki a mensi.
2009. júl. 28. 10:11
17/24 anonim válasza:
Kedves kérdező! Az ismerősödnek milyenek voltak a ciklusai? Volt már rá példa,hogy több honapot is kimaradt? Ha nem miért nem ment el orvoshoz?
2009. júl. 28. 10:41
18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi sok választ! Nos, eddig részleteket még nem tudunk, csak tegnap derült ki a dolog, szóval egyenlőre ennyi infó van.A menseséről nem tudok.Azért kérdeztem mert nekem sem fér a fejembe, hogy nem tűnik fel...De ha "hivatalos" lesz az infó megkérdezem.Sajnos egyikőtök írta, hogy ismerőse is így járt és elég bulizós..nos, sajnos nálunk is így van, de az eddigi vizsgálatok alapján egészséges a baba, reméljük a legjobbakat :S !
2009. júl. 28. 11:23
19/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért nem ment el orvoshoz, vagy hogy volt-e már azelőtt egyáltalán nőgyógyásznál, nem értem, de szerintem is nem mert szólni, hogy valami nincs rendben.De lassan kiderül majd minden, addig csak feltételezések vannak :)
2009. júl. 28. 11:26
20/24 anonim válasza:
Pont ezen a fórumon látni igazán, mennyire nincsenek tisztában sokan a saját testük működésével. Ettől függetlenül van olyan, hogy tünetmentesen kezdődik a terhesség, sőt több hónapon át menstruál valaki. Én is ismerek ilyet. Hát, "nem vagyunk egyformák", hogy ezzel a közhellyel éljek. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!