Létezik olyan hogy valaki nem veszi észre hogy nyolc hónapos terhes?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm járt így.Igaz elég labilis idegrendszerű nőről van szó. Nagyon erős gyógyszereket szedett. Azt hitték hogy a gyógyszerektől nem jött meg neki. Mikor a doki megvizsgálta és közölte vele hogy kb. 8 hónapos terhes. Ebben a hónapban szül.2011. szept. 19. 18:43
1/20 anonim válasza:
Háát nem tudom,biztosan létezik ilyen,de én úgy vagyok kódolva,ha nem jön meg egyszer,kétszer...azért tesztelek egyet és megyek orvoshoz,mert bármi lehet.
Jó meglepetés lehetett nekik!
2/20 anonim válasza:
egy egészséges nő kizárt, hogy ne venné észre, de mivel írod, hogy mentális problémái vannak, így el tudom képzelni.
Szegény baba! Remélem, hogy egészséges lesz!
3/20 anonim válasza:
Ok, ok, nem jött meg, hiheti, hogy a gyógyszer miatt, de a baba mozgását (mert az azért jócskán érezhető félidő után, a 6-7. hónaptól meg főképp) minek tudta be? Labilis idegzet ide vagy oda, azért az ilyet én kétséggel szoktam hallgatni.
4/20 anonim válasza:
inkább csak nem akart tudni róla,úgy gondolta,ha nem vesz tudomást,akkor nincs is ott .számtalan tünete van egy terhességnek a menstruáció elmaradásán kívül.
5/20 anonim válasza:
márpedig van(bár n sem értem egyszerűen h hogyan)
van egy műsor, dokumentum sorozat a zone realityn is, ami arrol szól h a nő nem tudj h terhes és a szülésél derül csak ki. féj a hasa, görcsöl, akármi s akkor mondják neki h pp szül aztán néznek bután:)
6/20 anonim válasza:
Létezik, és általában túlsúlyos nőknél nem szokott látszódni terhesség és a baba mozgását van, aki nem érzi, mert olyan helyzetbe van a baba, hogy nem az anyukát, hanem a placentát rugdossa a baba és ezt nem érzi a kismama. Én ezt hallottam. :)
7/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát én is meglepődtem mikor hallottam.A nő kb. 60kg körül van. Én sem vettem észre pedig egypárszor találkoztam vele. Lehet azért nem érezte a babát mivel erős nyugtatókon él mert ezzel a babát is leszedálta. A doki szerint nincs gond a babával. Nem fogja megtartani örökbeadja. Az apa sem vállalja.
2011. szept. 20. 10:42
8/20 anonim válasza:
Én is a tv-ből hallottam ilyenről,elképzelhető.Nyilt örökbeadással adja örökbe,vagy titkosan?
9/20 anonim válasza:
jesszusom!!!! gyógyszert szedett? szegény babó. az én barátnőm is úgy szült, hogy senki nem tudta h. terhes, az anyja szerint ő sem, mert amikor görcsökkel bevitték, akkor a vakbele miatt vitték be. az anyja úgy ment látogatni, hogy a lányát vakbéllel műtik, és gratuláltak neki az unokához. hát nem tudom. nem igaz, hogy a barátnőm nem tudta h. terhes. Én akkor még nem ismertem, és nem tudok közelebbit, mert nem beszél a dologról. persze felnevelte a gyereket :)
10/20 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom milyen formában adja örökbe,de nem él olyan körülmények között hogy fel tudja nevelni. Szerintem nem is lesz egészséges,mert az lehet, hogy testileg nincs baja a babának de ki tudja, hogy a sok nyugtató milyen hatással lesz a z idegrendszerére.
2011. szept. 21. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!