Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik hogy terhes lenne?...

Létezik hogy terhes lenne? Vagy valami más?

Figyelt kérdés

Üdv.

A problémám a következő lenne.

Barátnőm még szűz csak petting volt az is csak úgy hogy én csináltam neki.Na már most a menstruációjával van a gond,mivel már majdnem 1 hete késik(eddig nem volt ilyen hosszú) és már a várt mensi elött 4-5nappal erős hasfájása volt,illetve a várt mensi elött 1 nappal kevés barnázása.

Azóta állandóan mindjárt meg jön érzése volt ami már elmúlott (6.nap késés).Azt hiszem a hónap elején fel is fázott.

Ezek a "tünetek" illenek a terhességre de mivel szűz.. ezért vagyok bizonytalan.. a kézmosásra meg ügyelünk, szóval nem értem.

Mi lehet? 18f-18l

Köszönöm.

2011. aug. 20. 21:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
:) Vigyáztatok,ez a lényeg. Menjen el nődokihoz. Megtudja,h terhes-e,és a felfázáson is segít.Ha a nődoki nem lát semmit UH-n a terhességből,vegyetek tesztet. Megéri,mint inkább a tíz körmödet rágni.
2011. aug. 20. 21:33
 2/19 anonim ***** válasza:
Ha csak te csináltad neki, nem értem, hogy lehetne terhes...
2011. aug. 20. 21:42
 3/19 A kérdező kommentje:

Hát az oké.

Pl strandon néha néha odaért az péniszem.. de mivel gatya meg bugyi volt közöttünk ezt sem gondolnám.. meg mindig kezet mosok illetve figyelek erre... de ezek a tünetek mind arra engednek következtetni:/

2011. aug. 20. 21:44
 4/19 anonim ***** válasza:

Az a helyzet hogy itt Te vagy az a barátnő! Egy férfi nem tudja ezt ilyen részletesen leírni...barnázás, meg menstruáció meg stb.

Na mindegy, nem tudom mit csináltatok, de vegyetek esetleg egy tesztet, mert már ki kell mutatnia ha baba van!

2011. aug. 20. 21:46
 5/19 A kérdező kommentje:

Kérlek ne sért meg ezzel hogy azzal gyanúsítassz hogy én vagyok a barátnő!Képzeld eléggé értek ezekhez a dolgokhoz mivel régebben rengeteget olvastam ezekről:)

Többet tudok mint rengeteg nő, aki ezt még át is éli:)

2011. aug. 20. 21:49
 6/19 anonim ***** válasza:
74%
Igen tererbe ejtetted az ujjaddal ha két mutató ujjat dugsz be egyszerre akkor ráadásúl ikrek lesznek
2011. aug. 20. 21:53
 7/19 A kérdező kommentje:
Ámen.
2011. aug. 20. 21:53
 8/19 anonim ***** válasza:
40%
Ha ezt a kérdést komolyan gondoltad akkor 18 éves létedre elég buta vagy...
2011. aug. 20. 22:40
 9/19 A kérdező kommentje:
Mondja ezt a 15 éves.
2011. aug. 20. 22:52
 10/19 anonim ***** válasza:
72%
Pont ez a gáz hogy 15 a gyerek és 20 szor okosabb :D
2011. aug. 20. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!