Létezik hogy terhes lenne? Vagy valami más?
Üdv.
A problémám a következő lenne.
Barátnőm még szűz csak petting volt az is csak úgy hogy én csináltam neki.Na már most a menstruációjával van a gond,mivel már majdnem 1 hete késik(eddig nem volt ilyen hosszú) és már a várt mensi elött 4-5nappal erős hasfájása volt,illetve a várt mensi elött 1 nappal kevés barnázása.
Azóta állandóan mindjárt meg jön érzése volt ami már elmúlott (6.nap késés).Azt hiszem a hónap elején fel is fázott.
Ezek a "tünetek" illenek a terhességre de mivel szűz.. ezért vagyok bizonytalan.. a kézmosásra meg ügyelünk, szóval nem értem.
Mi lehet? 18f-18l
Köszönöm.
Hát az oké.
Pl strandon néha néha odaért az péniszem.. de mivel gatya meg bugyi volt közöttünk ezt sem gondolnám.. meg mindig kezet mosok illetve figyelek erre... de ezek a tünetek mind arra engednek következtetni:/
Az a helyzet hogy itt Te vagy az a barátnő! Egy férfi nem tudja ezt ilyen részletesen leírni...barnázás, meg menstruáció meg stb.
Na mindegy, nem tudom mit csináltatok, de vegyetek esetleg egy tesztet, mert már ki kell mutatnia ha baba van!
Kérlek ne sért meg ezzel hogy azzal gyanúsítassz hogy én vagyok a barátnő!Képzeld eléggé értek ezekhez a dolgokhoz mivel régebben rengeteget olvastam ezekről:)
Többet tudok mint rengeteg nő, aki ezt még át is éli:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!