Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik hogy terhes lenne?...

Létezik hogy terhes lenne? Vagy valami más?

Figyelt kérdés

Üdv.

A problémám a következő lenne.

Barátnőm még szűz csak petting volt az is csak úgy hogy én csináltam neki.Na már most a menstruációjával van a gond,mivel már majdnem 1 hete késik(eddig nem volt ilyen hosszú) és már a várt mensi elött 4-5nappal erős hasfájása volt,illetve a várt mensi elött 1 nappal kevés barnázása.

Azóta állandóan mindjárt meg jön érzése volt ami már elmúlott (6.nap késés).Azt hiszem a hónap elején fel is fázott.

Ezek a "tünetek" illenek a terhességre de mivel szűz.. ezért vagyok bizonytalan.. a kézmosásra meg ügyelünk, szóval nem értem.

Mi lehet? 18f-18l

Köszönöm.

2011. aug. 20. 21:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mondod ezt a nagyon értelmes hozzászólásod után;) na takarodó!
2011. aug. 20. 23:03
 12/19 anonim ***** válasza:
32%
19 éves vagyok drágám.
2011. aug. 20. 23:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mivel még szűz, és csak petting volt nem lehet terhes. Tudod ahhoz sperma kell. Ami megtermékenyíti a petesejtet. Ha annyira utána olvastál volna ezeknek a dolgoknak akkor tudnád. Amúgy barnázás mástól is lehet, pl ciszta. Szóval nőgyógyász, de sürgősen, ha nem akarjátok, hogy valami komolyabb gond legyen. Inkább most feleslegesen, mint később bármi problémával.

2011. aug. 21. 00:23
 14/19 A kérdező kommentje:
Mellékesen: Pettingtől is lehet "baj".. ha olyan az illető ujja és úgy:)Persze lényegesen kevesebb az esély,de nem lehetetlen
2011. aug. 21. 00:26
 15/19 A kérdező kommentje:
De köszi.Gondoltunk rá:)
2011. aug. 21. 00:40
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
Persze ha ge ci forrás az ujjad gyö kér
2011. aug. 21. 08:04
 17/19 A kérdező kommentje:
LoL utolsó te fogyatékos szemétszedő agyoniskolázott senkiházi;DMenj és mond el anyádnak hogy b*zi vagy;) nem fog meglepődni:DD:DDDDDD
2011. aug. 21. 11:23
 18/19 anonim ***** válasza:

egy 18 éves felnőtt ember nem beszél ilyen trágárul!

nem hinném hogy terhes.fiatal még nem szabályos a mensese.lehet hogy évekíg tökéletes aztán hopp!valami változik.23 éves koráíg fog ez beállni.tuti nem terhes.de hogy megnyugodjatok,csináljatok tesztet.mert ha ezen parázik attól is késhet.rendben lesz minden.

2011. aug. 21. 13:10
 19/19 A kérdező kommentje:
már megoldódott de köszi:)
2011. aug. 21. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!