Nem jött meg, teszt pozitív. A nem várttól 8. napra kaptam időpontot uh-ra. Fog már látszódni? Akkor most hány hetes is? Utolsó menzim 07.31-én volt.
Háát nem akarlak elkeseriteni de jo korán adtak időpontot...
Az én dokim ugy adott kiszámolta mikor leszek betöltött 6 hetes és addigra adott hogy már látszodjon is valami ne kelljen visszarendelni...Én is kérdeztem hogy olyan soká azt mondta igen mert 4 hetesen nem igen látni sok mindent...De 6 hetesen már volt szivhang is..:-))És jol tettem hogy nem hivott hamarabb csak paráztam volna hogy nem láttam semmit és fogok e rettegésbe telt volna az a 2 hét...
Tehát sztem sok mindent nem láthatsz majd de gondolom megállapitja a terhességet.Szivhang nem lesz az bizti...
Hát valamit látni fogsz az biztos..:-))főleg a doki meg megnézi jo helyen tapadt e meg meg ilyesmi...rákszűrést is csinál..Majd irj mi volt nagy élmény lesz az biztos..:-))
Gratulálok!!!!Megint én voltam ..:-))Ha kérdésed van irj válaszolok amint odőm engedi a kislányom mellett...Én is mikor terhes voltam sokat kérdezősködtem itt...:))Meg utánna is..:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!