Megnéznétek a tesztem? Nem tudom eldönteni, hogy halvány+, vagy csak "szellemcsíkos"
2012. szept. 1. 08:25
11/16 anonim válasza:
én negatívnak látom még mindig..
hányadik napon vagy? lehet korai még
12/16 A kérdező kommentje:
Holnapra vagy hétfőre nem várnám. Csak azért csináltam tesztet, mert a ciklus.hu szerint már 15.napja volt ovum.
2012. szept. 1. 10:46
14/16 anonim válasza:
Hát kövezzetek meg, de nekem kisült a szemem, akkor sem látok egyiken sem 2.csikot .Nekem eddig a negatív tesztek néztek így így . A pozitivan ha halványan is de rózsaszinű volt a 2. csik. Ha hétfön nem jön meg csinálj másikat , és ird meg mi lett. De szerintem ha 15 nap eltelt ez sajnos negatív .
15/16 anonim válasza:
Szia!Eddig én is negatívnak látom,de szerintem korai még tesztelni.Én megvárnám a hétfőt,vagy inkább a kedd reggelt,első vizeletből,akkor már jó eséllyel kimutatja:-)Szorítok neked,és majd írd meg,mi lett!!!Üdv:2 kislány anyukája
16/16 anonim válasza:
Szia sztem korán teszteltél...
Én mindegyiket negativnak látom sajnos..:-(
probáld meg hétfőn vagy kedden...
Kicsi halvány rózsaszint sem látok ha megvakulok akkor sem.
Majd ird meg mi lett drukkolok!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!