Megnéznétek a tesztem? Nem tudom eldönteni, hogy halvány+, vagy csak "szellemcsíkos"
2012. szept. 1. 08:25
1/16 anonim válasza:
elég rossz a kép minőség,én így nem látok semmit se rajta!nem tudnál élesebb képet csinálni?szerintem erre mindenki negatívot fog írni...
2/16 anonim válasza:
Kegyetlenül homályosak de mintha a legutolsó képen látnék egy nagyon-nagyon halvány csíkot, de szerintem az csak egy szellemcsík.
Talán próbáld meg másfajta teszttel és azt is rakd fel(Lilly).
3/16 anonim válasza:
A rossz minőség ellenére én látom a második csíkot, elég egyértelműen.. Gratulálok :)
4/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat. Remélem összejön, sajnos nem tudok élesebb képet csinálni, ez egy 25-ös teszt. Két nap múlva ismét megpróbálom, remélem erősödni fog.
2012. szept. 1. 08:34
5/16 A kérdező kommentje:
Kedves 3. tényleg látod te is? Mert, hogy én látom élőben az ok, de viszont ilyen rossz képminőség ellenére is. Tuti? Kezdhetek örülni?
2012. szept. 1. 08:35
6/16 anonim válasza:
Én sajnos nem látok rajta semmit. :( Mondjuk nagyon nem jó a kép minősége.
De attól még ott lehet az a bizonyos csíkocska. Pár nap múlva tesztelj újból.
7/16 anonim válasza:
ki élesitetem nektek ne haragudj de ez tuti negativ!
le lehet pontozni de én akkor se látok rajta semmit!
8/16 anonim válasza:
Próbálj meg az ablakpárkányon csinálni róla egy képet! Természetes fénynél általában élesebb képet lehet csinálni!
Drukkolok!
9/16 anonim válasza:
Igen, az ablakpárkány jó ötlet! Nincs a gépeden egy olyan gomb amit a közeli képeknél kell megnyomni? Nekem tulipán van a gomb mellett! Akkor élesebbet csinál. Én sem látok semmit, de ha te látod, és rózsaszínnek látod, akkor az jó jel! Ilyenkor tényleg nem tudsz mást, mint kivárni a 2 napot, és újra tesztelni! Sőt! Az én első tesztemen is alig látszott valami. 2nap múlva full negatív volt, de én tudtam hogy terhes vagyok. Rá 2 napra lett aztán szép pozitív! Drukkolok nagyon! HA te látod, az már jó!
10/16 A kérdező kommentje:
2012. szept. 1. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!