Mikor fogja jobban akarni a babát ő is, tapasztalatok?
A Párommal babát szeretnénk, eldöntöttük még májusban hogy jövőre próbálkozunk. Sajnos, én azóta az agyára megyek, vettem babaruhákat turkálóban párat (amikor a barátnőmnek is vettem, aki kismama), veszem a baba magazint, előlhagyom a kis rugdalózót, kis zoknit, látja, hogy sokat nézegetem a a baba dolgokat, stb. Én mindig a tudtára hozom, hogy már nagyon várom, hogy megfoganjon a kisbabánk. Rajta viszont egyáltalán nem látom, hogy tényleg akarja a babát. Egyszer rákérdeztem, hogy miért ilyen, azt mondta, várjuk meg, amíg tutti megfogan, hiszen nem is tudjuk, hogy biztosan lehet. Szval ő fél attól, hogy talán nem is jön olyan könnyen, valami gond lesz, stb. Mikor fogja ő is annyira akarni a babát, mint én? Mit tegyek, hogy elérjem, hogy inkább Ő érdeklődjön a baba iránt, ő akarja jobban?
Három hete fogorvoshoz járok, elkezdtem a fogorvosi kezelést, azóta három gyökeremet húzták ki, most is friss a seb a számban. Szval láthatja, hogy sokat teszek a babáért, leszoktam a cigiről, amint megbeszéltük, hogy baba legyen. De azt sem hallom Tőle, hogy milyen ügyes vagyok, milyen felelősségteljes. Miért ilyen? Segítsetek kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!