X-epil teszt? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy a mensi 3 napos késésénél nem reggeli pisiből téves negatív lennne a teszt? Vagy ez már teljesen kizárja a terhességet?2012. aug. 2. 10:55
1/7 anonim válasza:
Nem reggeli pisiből bármi lehet, hiszen van, aki egészen vízszerűt pisil, amiben alig van hormon és nem tudja kimutatni a teszt. Nem véletlen, hogy csak a reggeli pisiből lehet biztosat mondani. 3 napos késésnél még akkor is halvány lenne csak, simán lehet, hogy nem mutatta ki.
2/7 anonim válasza:
A X-epil nem jó az én tapasztalataim szerint.Nekem két negatív volt 14 nap késés után...pedig van baba :)
25 hkm
3/7 anonim válasza:
Nekem az x-epil az ovum utani 13. napon szep lathato pozi lett :)
Jok a tapasztalataim :)
19 hkm
4/7 anonim válasza:
Mindkét gyerekemnél ezt használtam, 1 hetes késés után pozi lett.
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor várok még egy pár napot, és ha addig se jön meg, reggeliből tesztelek. Köszi a válaszokat!!! azért még reménykedem! :)
2012. aug. 2. 11:42
6/7 anonim válasza:
szerintem másik tesztel tesztelj, az x-epil sokszor nem ad eredményt
7/7 anonim válasza:
11. dpon délutáni pisiből látható halvány pozit mutatott. Azóta is szép erősen mutatja.
5hetes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!