Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor fogja jobban akarni a...

Mikor fogja jobban akarni a babát ő is, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

A Párommal babát szeretnénk, eldöntöttük még májusban hogy jövőre próbálkozunk. Sajnos, én azóta az agyára megyek, vettem babaruhákat turkálóban párat (amikor a barátnőmnek is vettem, aki kismama), veszem a baba magazint, előlhagyom a kis rugdalózót, kis zoknit, látja, hogy sokat nézegetem a a baba dolgokat, stb. Én mindig a tudtára hozom, hogy már nagyon várom, hogy megfoganjon a kisbabánk. Rajta viszont egyáltalán nem látom, hogy tényleg akarja a babát. Egyszer rákérdeztem, hogy miért ilyen, azt mondta, várjuk meg, amíg tutti megfogan, hiszen nem is tudjuk, hogy biztosan lehet. Szval ő fél attól, hogy talán nem is jön olyan könnyen, valami gond lesz, stb. Mikor fogja ő is annyira akarni a babát, mint én? Mit tegyek, hogy elérjem, hogy inkább Ő érdeklődjön a baba iránt, ő akarja jobban?

Három hete fogorvoshoz járok, elkezdtem a fogorvosi kezelést, azóta három gyökeremet húzták ki, most is friss a seb a számban. Szval láthatja, hogy sokat teszek a babáért, leszoktam a cigiről, amint megbeszéltük, hogy baba legyen. De azt sem hallom Tőle, hogy milyen ügyes vagyok, milyen felelősségteljes. Miért ilyen? Segítsetek kérlek!

2012. aug. 29. 18:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Úristen! Már megbocsáss, de én azon is csodálkozok hogy még akarja egyáltalán....

Vegyél vissza, ne vásárolgass, ne ez legyen a fő témád mert így csak kényszernek érzi, mint valami elvégzendő feladatot.

2012. aug. 29. 19:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hat akkor huzdd be a veszfeket,nehogy a visszajara forduljon!

Tehat en no vagyok,de ez olyan szitu, gondolj csak bele,hogyha a pasik mar a csokornyakendojuket nezegetnek minden nap,es sohajtoznanak,hogy mikor kerik meg a lanyok a kezuket...szerintem abban a pillanatban mi nok futnak ameddig latunk...

Tehat ne eroltesd egyaltalan ra...

Latja O hogy sokat teszel a piciert,nem dohanyzol stb.

de ilyen kiszokni,kis body,kiscumi nem kellene elokeruljon meg egy jo idejig,nehogy azthigyje megorultel ;)

tudom hogy nem egyszeru,mert azert mi nokmashogy vagyon kodolva,de azert beteges akarat nem jo egy kapcsolatnak!

Biztos hogy nagyon szeret teged,es nagyon orulni fog a kisbabanak,HA itt lesz mar a pocakodba,de addig bird ki,mert ezt sokan nem szeretik...

O is szeretne mar babat biztos,ettol nem kell felj :)

2012. aug. 29. 19:05
 3/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon elszállt velem a ló.....
2012. aug. 29. 19:06
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek!
2012. aug. 29. 19:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok :)

Tehat azt sem szeretem,amikor masok tanacsoljak,hogy 2 naponta legyetek egyutt,ha babat szeretnetek...

NEM!

Akkor legyetek egyutt,amikor jol esik,es majd osszefog jonni a baba!

Mert amugy minden szex olyan lesz,mint valami gepiseitett program...

Nalunk is ugyan ez a helyzet,de en nem eroltetem a dolgot,osszefog jonni,amikor akar es addig elvezzuk a szexet :) Es nem 2 naponta!!! :)

5. honapban vagyunk most hogy nem sikerult,de nem baj,mert mi boldogok vagyunk,

es azert azt nem fogom hagyni,hogy a babakivansag urra legyen rajtam, marcsak noi buszkesegbol sem :)

2012. aug. 29. 19:13
 6/11 Manka68 ***** válasza:
100%

Szia!

Ha csak jövőre tervezitek, akkor most még tényleg ne ez legyen a központi téma.

Nem kell látnia a párodnak, hogy te mennyire szeretnéd már most, ez ijesztő, még így külső szemlélőként is.

Hát még egy férfinak, aki az egészből az első ultrahang előtt maximum annyit fog fel, hogy most szabad a szex védekezés nélkül. :-)

A tapasztalatom az, hogy a férfiak idegen kisbabák láttán nem annyira hatódnak meg, majd csak akkor, amikor a sajátjukat tartják a karjukban.

Élvezd ki a szabad életet inkább, szeretgesd a párod, akkor talán megnyugszik, hogy nem csak tenyészcsődörnek szeretnéd. Ugyanis ez is megfordul a fejükben, ha túl erőszakosak velük.

Bocs, de én sem dicsérlek meg, mert amit te csinálsz, az már erős túlzás, lazíts egy kicsit!

2012. aug. 29. 19:13
 7/11 A kérdező kommentje:

Biztosan megfogadom a tanácsaitokat, mert nem szeretném elveszíteni Őt. Nagyon szeretem, és Tőle szeretnék kisbabát, de ehhez tényleg az kell, hogy leállítsam magam!

Köszönöm, hogy "kemények" voltatok Velem, kicsit helyreállt az agyam, és ezt remélem, hogy hamarosan Ő is észre veszi majd! :-)

2012. aug. 29. 19:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hú, tényleg állítsd le magad szerintem. Az az igazság, hogy ezzel könnyen a párod agyára mehetsz, és nem csak a babát nem akarja majd, de lehet már a kapcsolatotok is teher lesz neki. Nekem még nagyon odébb van ez a téma, de egyik nap válogattuk anyukámmal a húgom kis ruháit, hogy melyiket tegyük fel Vaterára. Találtam 1-2 nagyon édes kis rucit, és mondtam, hogy ezt ne adjuk el, majd jó lesz az én babámnak. Megnézegettem, elképzeltem, hogy majd milyen lenne benne a pici, de aztán eltettem a szekrénybe, nem nézegetem. Így, meg hogy már vásárolsz nekem ez elég fura. Nem bántásból mondom, ne sértődj meg, csak én így látom.
2012. aug. 29. 19:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem sértettél meg, tudom, és már előtted is írták, le kell állnom. De utána meg nem lesz neki fura, hogy nem beszélek semmit a babáról?
2012. aug. 29. 19:35
 10/11 A kérdező kommentje:
Vagy akkor majd Ő kérdez? Mikor hozzam fel újra a témát szerintetek?
2012. aug. 29. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!