Gyógyszer mellett eshetek teherbe?
Figyelt kérdés
Mennyi az esély rá? Teljesen olyan tüneteket észlelek magamon, mintha teherbe estem volna, csináltam terhességi tesztet,de mint kiderült, túl korán, és negatív lett. Most várok addig amíg kimutatható lesz, viszont a fogamzásgátlót hagyjam addig abba, vagy szedjem mintha mi sem történt volna?2012. aug. 29. 08:19
11/18 A kérdező kommentje:
Már ez a 3. Az elsőtől nagyon meghíztam azt azért hagytam abba, aztán a másodikról meg nagyon sok rosszat hallottam és ez a harmadik pedig bevált, legalábbis eddig úgy tűnt.
2012. aug. 29. 10:06
12/18 ZsZs27 válasza:
Menj orvoshoz, lehet akár mióma is, az is szépen be tud zavarni. A terhességi tüneteket nem lehet hogy csak azért érzed, mert az olvasottak miatt felmerült benned a gyanú? Ilyenkor az ember hajlamos terhességi tüneteknek értelmezni azt is, ami máskor megszokott dolog, csak addig nem tűnik fel neki, amíg nem kezdi el figyelni magát. Én két olyan nőt ismerek, aki gyógyszer mellett esett teherbe. Ne hagyd abba a tablettát, amíg nem voltál orvosnál. Ha mégis terhes lennél, az orvos úgyis elküld vizsgálatra, hogy minden rendben van-e. Mindkét ismerősömnek mennie kellett a gyógyszer miatt, de nekik sem volt semmi gond.
13/18 A kérdező kommentje:
Igen, ezen már én is gondoltam, hogy csak beképzelek dolgokat, meg ilyenek, de minden délelőtt azóta is olyan hányingerem van, mint még soha, meg amúgy sem vagyok egy beteges szóval azért is fura, ez a rosszullét, vasárnap csinálok egy tesztet, előbb nem akarok, biztosra szeretnék menni, aztán majd meglátjuk, orvoshoz meg mindenképp elmegyek, akár pozitív, akár negatív lesz a teszt eredménye.
2012. aug. 30. 07:32
15/18 A kérdező kommentje:
Vasárnap.
2012. aug. 30. 08:18
16/18 anonim válasza:
Én 5 évig szedtem a gyógyszert és nekem pl még tejszerű váladék is jött a mellemből. én is azt hittem terhes vagyok voltak reggeli rosszulléteim, de nem volt baba.
a doki fél év gyógyszer szedési szünetet rendelt el nálam és azt mondta hogy imádkozzak, hogy a hormonjaim helyreálljanak.
Most kezdtem el újra szedni a gyógyszert de már kicsit bánom. Most migrénem van tőle és híztam is 3 kg-t pedig még csak 1 levéllel szedtem be... :/
26/N
18/18 A kérdező kommentje:
Igen, és semmi! Úgy döntöttem, megvárom a következő menzeszem, és ha akkor is felmerülnek ezek a problémák, elmegyek nőgyógyászhoz. A rosszullétek egyre ritkábban jelennek meg, szóval várok vele kicsit.
2012. szept. 5. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!