Gyógyszer mellett eshetek teherbe?
Figyelt kérdés
Mennyi az esély rá? Teljesen olyan tüneteket észlelek magamon, mintha teherbe estem volna, csináltam terhességi tesztet,de mint kiderült, túl korán, és negatív lett. Most várok addig amíg kimutatható lesz, viszont a fogamzásgátlót hagyjam addig abba, vagy szedjem mintha mi sem történt volna?2012. aug. 29. 08:19
1/18 anonim válasza:
Aszt hiszem hogy 98%-os. Szedd tovább, mert egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy. Nem lehet, hogy csak most kezdted el szedni, és egy kicsit megbolygatta a hormonokat?
Mióta szeded?
2/18 A kérdező kommentje:
4 éve szedem, azóta vagyok együtt a párommal, akkor kezdtem, tehát ez kizárva :)
2012. aug. 29. 08:32
3/18 anonim válasza:
Ha már tüneteket érzel magadon, akkor a tesztnek is illett volna kimutatnia szerintem, mivel a tüneteket a termelődő hcg okozza, amire a teszt is reagál. Addig ne hagyd abba, amíg ki nem derül, ha mégis baba van, nem árt neki a tabi. De ha még sincs, akkor meg nagyon összekuszálhatod vele a szervezeted.
4/18 anonim válasza:
1es vok.
Hát akkor fogalmam nincs, mi lehet ez. Talán vírus? Mindenesetre sztem menj el dokihoz
5/18 A kérdező kommentje:
Az első tünetem az az volt, hogy megjött a menstruációm az első napon rendes vérzésem volt, majd ez teljesen megszűnt és később már csak ilyen teljesen vízszerű folyásom volt, de olyan szintű, mintha bepisiltem volna. Utána olvastam a neten, és sokan írták, hogy ez volt az első jel, mikor teherbe estek, én rögtön aznap vettem egy tesztet, de negatív lett, ez volt 3 napja, azóta folyamatosan hányingerem van, beszúr a petefészkem, nagyon fáradékony vagyok stb.
2012. aug. 29. 08:49
6/18 anonim válasza:
Ha terhesség miatt jött meg másképp a menzeszed, akkor már kimutatta volna a teszt. Ismételd meg, és szerintem menj orvoshoz. Lehet gyulladás, ciszta, vagy bármi más a háttérben.
7/18 anonim válasza:
Menj el nődokihoz, csináltass egy UH-t. Mert ha tényleg baba van, minnél előbb bekell fejezned a szedését. Esteleg nem hagytál ki egy szemet vmikor?
1-es
8/18 anonim válasza:
Egyébként rendesen szedted? Nem hagytál ki egy szemet sem? Nem volt hasmenés, hányás az előző ciklusodban? Vagy más betegség ami miatt gyógyszert szedtél? Mert ezek gyengítik a tabi hatását.
9/18 A kérdező kommentje:
Nem. Semmi ilyesmi, rendesen szedem, sosem hagytam ki egyet sem, és nem vagyok beteges, mostanában sem volt semmi bajom.
2012. aug. 29. 08:58
10/18 anonim válasza:
Mióta szeded ezt a gyógyszert? 4 éve folyamatosan ezt szeded? Mert ha igen akkor lehet, ildomos lenne most már váltani másik fajtára. Lehet már nem elég hatásos nálad már ez a fajta. Menj el minden képen orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!