Létezik hogy a HCG teszt kétszer is szellemcsíkot mutasson?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 12.DPO-n. Tegnap este (tudom hogy reggeliből érdemes)de csináltam tesztet és halvány pozitív lett időn belül, a ma reggel időn túl lett halvány pozitív, de nem annyira mint az esti.
Ezek szellem csíkok lennének?Vagy azért elkezdhetek örülni (2eve tervezett,vetélés is volt)?..
Ja es One Step tesztek voltak,ma veszek Clear Bluet és holnap meg holnap után ellövöm..Egyébként faj a mellem két napja,fura érzésem van, és ilyenkor már rég tombolni szoktak a hormonjaim,és most teljesen nyugodt vagyok..Ami nagyon furcsa.:) Es nagyon éhes..
2012. aug. 28. 11:09
11/20 anonim válasza:
Szia! Az utolsó képen egy nagyon szép pozitív teszt látható! Gratulálok! :-) Ideje lesz időpontot kérned a dokidtól! ;-)
12/20 anonim válasza:
Ne haragudj, de én ezen a teszten a legnagyobb jóindulattal sem látok + jelet. Kedves előző válaszoló, te hol látod?
15/20 anonim válasza:
A második tesztet nézzétek! (1. oldal alulról a második bejegyzés) Ott két csík van. Vagy a két csík nem várandóságot jelent?
16/20 anonim válasza:
Nem. Terhesség esetén a bal oldali ablakban egy + jelnek kell lennie.
17/20 anonim válasza:
Pontosan így van, ott egy + jelnek kellene lennie, de ezen a teszten - jel van sajnos :(
18/20 A kérdező kommentje:
Ott a pozitív jel.Köszönöm mindenkinek(Élőben jobban látszik)!:) Csak sajnos úgy néz ki hogy téves pozitív...De vérzést meg nem tapasztaltam.Tegnap/ma kellett volna megjönnie..(a hőm sem zuhant le még:) ) Ma megyünk orvoshoz a férjemnek ma lesz sperma tesztje, remélem meg tudnak vizsgálni engem is..
2012. aug. 31. 13:13
19/20 anonim válasza:
Elnézést kérek! :-( Én még ilyen "+" -os tesztet még nem csináltam! Kedves kérdező, bocsánat! :-((
20/20 A kérdező kommentje:
Nem kell elnezest kerni!Sajnos a kepen nem egyertelmu,de eloben lehetett latni..De nem reg kis barnazast tapasztaltam,igy most se jott ossze..Valahogy nem vagyok annyira most elkenodve..A ferjem viszont annal inkabb..:( Az orvosnal nem vizsgaltak meg..De talan azert erzem ilyen jol magamat mert vegre megjavult a ciklusom, es talan nem tombolnak annyira a hormonok..:) Remelem iden osszejon azert:)
2012. aug. 31. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!