Miről lehet felismerni a száradási/szellemcsíkot?
Figyelt kérdés
Nem vagyok benne biztos, hogy ez a két fogalom ugyanazt takarja-e.2012. júl. 22. 20:15
1/11 anonim válasza:
szürke színe van vagy csak fény felé fordítva látható. Esetleg képed nincs róla?
2/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs. Halvány csík volt, de határozottan rózsaszín, nem szürke, és sötétben/világosban, akárhogy fordítottuk, láttuk. 2 nap múlva szeretnék újra tesztelni.
2012. júl. 22. 20:22
3/11 anonim válasza:
akkor az nem száradási csík volt főleg ha időben kijött. 2 nap múlva tesztelj és ha erősebb lesz akkor baba van. De írd meg mi lett :)
4/11 A kérdező kommentje:
Megírom, köszönöm :) Csak nem akarok feleslegesen hinni benne.
2012. júl. 22. 20:33
5/11 anonim válasza:
Szerintem sem száradási csík. Drukkolok :)
6/11 anonim válasza:
Nekem volt olyan szellemcsíkom ami minden irányból jól látható volt, negatív képen is látszott, viszont szürke volt! Szerintem baba lesz :)
7/11 anonim válasza:
Ha rózsaszín a második csík akkor terhes vagy. :))Akármilyen halvány és vékony.
8/11 anonim válasza:
Nem írtál hogy mi lett az eredmény!!! Lehet azért nem írsz mert pozit teszteltél és el felejtettél bennünket :)
9/11 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, azért nem írtam, mert érvénytelen lett a teszt, és még nem vettem másikat, szóval semmi sem biztos :D
2012. júl. 24. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!