Attól lehet vki terhes h ha a srác a spermás ujjával ujjazott csajt?
Nyugi kislány még nem is biztos hogy terhes vagy. Előbb tesztelj. Ülj buszra menj el egy másik városba és egy patikába vegyél tesztet. Ha pozitív lesz, bár remélem nem.
Feltétlen beszélned kell a szüleiddel. Hogy megtegyétek a szükséges lépéseket. Akár megtartod akár nem. Ebbe nem szólok bele a te dolgod. De ne csinálj semmi butaságot, ne akard magadnak megszakítani a terhességet. Bele halhatsz és el is rákosodhatsz, meg rengeteg súlyos következménye lehet. Ilyen eszedbe se jusson. Anyukáddal beszélj. Ne félj nem fog megenni hisz az a dolga hogy támogasson. De remélem szerencséd lesz és nem lesz baba.
Majd írd meg mi lett.
A sperma a levegőn órákig életképes? Te jó ég és még a tinikre mondjuk hogy tudatlanok? Ha egy felnőtt nő ilyet ír akkor mit várunk a kamaszoktól.
Nem nem lehetsz terhes, mert nem fog felsétálni a sperma a párod újáról a hüvelyedbe és pláne nem percek után. ennyi erővel bárki csinálhatna bárkitől gyereket mert kézben hazaviszi a spermát, bocs az offért de én egyetértek 15. 09-es válasszal.
Itt le van írva, hogy igenis órákig életképes lehet.
A sperma a levegőn akkor pusztul el, ha megszárad.
Kedves utolsó válaszoló, szerinted akkor a lombikprogram esetén hogyan lehetséges az, hogy van néhány órája a férfinek, hogy eljuttassa a központba a kis edénykében a spermákat megtermékenyítésre?
A másik pedig az, hogy a hüvelyben is van levegő. Ha azonnal elpusztulna az oxigénnel érintkezve, akkor senki nem lehetne terhes soha.
Ha azonnal ujjazta a srác a lányt, akkor miért ne lehetne valaki terhes? Szerinted akkor hogyan lehetséges az, hogy szűz lány is esett már teherbe?
Ismét az előző vagyok. Az előbb elfelejtettem még azt megírni, hogy véleményem szerint pont, hogy amiatt válnak tudatlanokká, és terhessé a tinik, mert olyanokat írnak nekik a hasonló kérdésre, hogy áááááá, neeeeem, nem lehetsz terhes, hiszen "nem tud felmászni" a sperma, tehát ezzel azt üzenjük a tiniknek, hogy nyugodtan ujjazzon meg a barátod holnap is spermás kézzel, hiszen csak akkor tud megtermékenyülni a sperma, ha a hímvesszőből kenődik a hüvelybe, de ha az ujjáról, akkor nem.
Ez azért szerintem elgondolkodtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!