Még szűz vagyok, de barátommal pettingelünk.1* az történt, hogy majdnem "elment" (hozzá is ért a spermájához véletlen, valószínűleg azzal az ujjával, amivel engem ujjazott). Teherbe eshetek így?
Kérlek titeket, segítsetek a kérdés megválaszolásában!!!
Köszi mindenkinek!
( Egy kétségbeesett 15 éves lány. )
Nagyon rosszul tudod, ugyanis akár mensi alatt is teherbeeshetsz, ha nem védekeztek! Az esélye mindig ott van, fogjátok már fel! ilyen fiatalon, gyerekkorban nem lehet a naptármódszerre hagyatkozni!
De amúgy nem értem a kérdést, mert hülyén van megfogalmazva!Mi az, hogy "majdnem elment"?Most elment vagy sem? Mert te azt írod, hogy majdnem elment és utána a spermás kezével ujjazott! Ha nem ment el (csak majdnem), hogy tud spermás lenni a keze? Na ezt magyarázza el valaki!
Teherbe eshetsz így is persze. De tényleg nagyon nagyon kicsi az esélye. Nekünk már 3x volt ilyen a párommal, és itt vagyok babátlanul (: Nem hiszem, hogy terhes lennél. Viszont ne izgulj, mert lehet attól fog késni.
Csak nyugi (:
15/l
Köszi szépen mindenkinek aki válaszolt.
Boldog Karácsonyt :) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!