Lehetek terhes, ha a barátom ujján egy kevés sperma maradt, és úgy ujjazott meg?
ahhhhh-os vok
ha tényleg savas lenne,akkor hogy lehetnél terhes???
ez most komoly?
pláne, hogy lehetsz, honnan tudod, hogy biztosan maradt sperma? a sperma pár percig él a tárgyakon, kézen, szóval lepedőtől is terhes lehetsz, ha odaterpesztesz, ahol az "anyag" van. A sperma egy nagyon virulens, okkosan programozott sejt, amelyik ha a nyálkahártyád közelébe kerül a kémiai hatások segítségével elkezd haladni a petesejt irányába, amit meg is tud termékenyíteni. Nagyon sokféleképpen lehet teherbe esni a klasszikus szexelésen kívül is, a legjobb, ha kordában tartjátok egy ÓVSZER segítségével!
hát még ez sem megnyugtató, tíz nap két hét elteltével tesztelj, és ha negatív, vagy megjön megnyugodhatsz.
amúgy meg ha utiólag aggódsz, akkor amikor csináltad, hogyhogy nem jutott eszedbe? ezt nem értem, hogy valaki csak később ennyire óvatos.
mondjuk szerintem túlparázod, de kizárni nem lehet és amíg meg nem jön úgysem nyugodhatsz meg.
utsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!