igen, lehetsz ettől terhes. amúgy hány éves vagy? mert bizonyos kor alatt kell szülő beleegyezés az abortuszhoz.
2009. júl. 26. 14:46
3/17 anonim válasza:
lehetsz terhes!! fájt volna kezet mosni? tesztet csináltál? a pozitív ritkábban téved mint a negatív.
2009. júl. 26. 14:47
4/17 A kérdező kommentje:
15 múltam. nem tesztet nemtudtam csinálni mert itt mindenki ismer engem és megtudná anyukám. de mikkel tudom még megszakítani?
2009. júl. 26. 14:48
5/17 anonim válasza:
akkor kell szülői beleegyezés. más módon nemigen tudod (következmények nélkül). marad az abortusz. vagy felneveled a gyereket...mondd el otthon, nincs más választásod...
2009. júl. 26. 14:49
6/17 anonim válasza:
Inkább szüld meg azt a gyereket, ne ÖLD meg! Te csináltad, vállald a felelősséget, nem kell meggyilkolni egy ártatlan életet. Mert ez gyilkosság!!!!! Annak a babának van keze, lába, dobog a szíve... Fiatal vagy még, de majd megoldod, mint ahogy mások is megoldják.
2009. júl. 26. 15:04
7/17 anonim válasza:
szeirntem meg ne szüld meg, ha nem tudnál megfelelő körülményeket biztosítani. azzal csak az életét rontod el. mivel még tanuló vagy, hogy tudnál eltartani és felnevelni egy gyereket a tanulmányaid mellett?
2009. júl. 26. 15:07
8/17 anonim válasza:
A sperma a levegőn életképtelen lesz, tehát nem lehetsz terhes.
De a legbiztosabb ha vetetsz valakivel egy tesztet akiben megbízol.
Az első pár héten még nem nagyon vannak tünetek.
A második amit tegyél hogy veszel egy szakkönyvet és sokat olvasol hogy felkészültebb legyél a szexre. Nem bántáskéni írom, tudom ma már milyenek a kamaszok, csak akkor próbálj meg minél többet megtudni a dologról és okosabban cselekedni, hogy ne kelljen minden hónapban ezen aggódnod.
2009. júl. 26. 15:09
9/17 anonim válasza:
ha a barátoddal megbeszéled..megtarthatod,de sztem túl korai lenne.Nem ártana a szüleidnek elmondani, addig amíg nem késő.
Tesztet nem kell ott venned ahol laksz. elmentek egy faluval vagy egy várossal odébb és ott megveszed. ott nem mindenki ismerhet szerintem.
2009. júl. 26. 15:12
10/17 anonim válasza:
A 15:09-es hozzászólást javítanám ki. Valóban hosszú távon elpusztulnak a spermák a levegőn, gyorsabban, mint a hüvelyben, de nem azonnal. Gondoljunk csak bele: ha azonnal elpusztulnának a levegővel érintkezve, akkor a lombikprogramok sem működnének. Ehhez azért több órára van szükség, vagyis ettől lehetsz terhes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!