Mit tehetek a férjem csak hosszas könyörgés után hajlandó lefeküdni velem, pedig elvileg babát szeretnénk. De úgy állítja be mintha vmi szexmániás lennék?
Figyelt kérdés
Napok óta sírok, mert nem hajlandó lefeküdni velem. Korábban is csak havi 1-re volt kapható, most viszont minden másnap kellene a baba miatt. Közölte, hogy most az bajom, hogy ezen a héten nem estem teherbe? Majd a jövő héten!!!Mire elmeséltem neki, hogy 24 óráig terméken a pete és ezért kellene gyakran együtt lennünk....a végén közölte, hogy szerinte ez nem akkora probléma.... (hogy én itt napokig zokogjak). Már elvesztettünk egy babát, akkor attól az egyszeri alkalomtól estem teherbe, Most megvettem minden tesztet, vitamit, kivizsgáltak...és hihetetlenül rossz érzés, hogy falba ütközöm. Erősen fontolgatom a válást, mert ha neki nem probléma, hogy én szenvedek, akkor nem szeret. 31 éves :( én 25 vagyok. 9 éve vagyunk együtt. Neki amúgy soha nincs kedve :(2009. júl. 26. 11:24
21/21 anonim válasza:
Igaz a közmondás a gond nem jár egyedül. Fel a fejjel a PCOS-t lehet kezelni. Mire helyre jösz hátha a férjed is megenyhül. Sose add föl. Ha meg nem sikerül hatni rá adj neki ultimátumot vagy kedvesebb lesz vagy vállás. Ha még szeret hatni fog rá. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!