Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tehetek a férjem csak...

Mit tehetek a férjem csak hosszas könyörgés után hajlandó lefeküdni velem, pedig elvileg babát szeretnénk. De úgy állítja be mintha vmi szexmániás lennék?

Figyelt kérdés
Napok óta sírok, mert nem hajlandó lefeküdni velem. Korábban is csak havi 1-re volt kapható, most viszont minden másnap kellene a baba miatt. Közölte, hogy most az bajom, hogy ezen a héten nem estem teherbe? Majd a jövő héten!!!Mire elmeséltem neki, hogy 24 óráig terméken a pete és ezért kellene gyakran együtt lennünk....a végén közölte, hogy szerinte ez nem akkora probléma.... (hogy én itt napokig zokogjak). Már elvesztettünk egy babát, akkor attól az egyszeri alkalomtól estem teherbe, Most megvettem minden tesztet, vitamit, kivizsgáltak...és hihetetlenül rossz érzés, hogy falba ütközöm. Erősen fontolgatom a válást, mert ha neki nem probléma, hogy én szenvedek, akkor nem szeret. 31 éves :( én 25 vagyok. 9 éve vagyunk együtt. Neki amúgy soha nincs kedve :(
2009. júl. 26. 11:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
bennem is felmerült, hogy homo vagy megcsal...de sajnos eléggé hideg, így nem hiszem. Folyamatosan faggatom, hogy mi abaj, nem szeret??az a válasz, hogy de, de nincs semmi baj:(( annyira nehéz meglépni ....
2009. júl. 26. 19:32
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
sztem egy normális pasi, ha állandó partnere van, tuti nem érné be havi 1-gyel..néha napi 1-gyel sem. tuti meleg!
2009. júl. 26. 20:38
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Jaja,hallod,nem irigyellek.Engem a férjem minden áldott nap nyaggat,és ha már 2 egymást követő este nincs valami,akkor duzzog:)Majdnem 10 éve vagyunk együtt,van egy majdnem 3 éves gyerekünk,és mégis.Szóval ott valami nagy gond van a pasival.
2009. júl. 26. 21:04
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát nem lehet,hogy titokban masztizik?Előfordulhat az is,hogy csak úgy jó neki,mert ahhoz szokott!Különben mi a munkája!Ha esetleg éjjel,nappal 12órázik vagy nehéz fizikai munkát végez,akkor talán elfogadható,de akkor se értem!Ha szereted és nem tudod otthagyni,akkor mond meg neki,hogy neked az 1x kevés,vagy lesz rendes szex max 3-4x 1 héten vagy keresel magadnak mást!Kiváncsi lennék,hogy erre mi lenne a válasza!

2009. júl. 26. 21:32
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Az nem normális,h egy egészséges férfi csak havonta egyszer akarja a szexuális együttlétet!!! Valami baj van! Te nem érzed?Szerintem lehet valakije.Sőt!Ha valaki szereti a másikat, igényli a másik közelségét! Ha kiderül,h tényleg megcsal vagy hasonló, én tuti szakítanék!Még csak 25 vagy!Előtted az élet!Még simén találhatsz egy olyan férfit, aki megbecsül és viszont szeret Téged, úgy, ahogy megérdemled! Én biztos nem szülnék egy ilyen embernek!!!Nehéz a válás,de jobb most mint egy egész életen át bánkódni,hogy milyen az életed mellette! Bocsi,ha durva lettem volna! Én csak őszintén megmondtam,h mit gondolok!
2009. júl. 27. 07:32
 16/21 A kérdező kommentje:
Azért remélem, hogy 9 év alatt rájöttem volna, ha meleg:). Eleinte minden rendben volt és persze én is kérdezem mia a baj és miért nem megy orvoshoz. Ilyenkor azt mondja, hogy neki semmi baja.Akkor jön: Undorítónak tartasz?Persze azt mondja: nem. A foglalkozása amúgy mérnök és főleg számítógépekkel foglalkozik: éjjel-nappal
2009. júl. 27. 08:53
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Te szegény... Szerintem üljetek le, beszéld meg vele. Mondd el, hogy te már gondolkodsz a váláson, mert nem érzed azt, hogy úgy szeret téged, hogy gyereket szeretne tőled, mert nem tesz érte semmit. Lehet, hogy akkor megijed. Aztán már te jössz, gondold végig, hogy mennyire vagy jó az ágyban, próbáld őt elcsábítani, találj ki mindenféle szexis dolgot!! GYorsan lépj, ne pazarold az idődet!!!
2009. júl. 27. 09:53
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát akkor nem a fizikai munkától fáradt,sajnos el kell keseritselek,lehet,hogy számitógép függő és az jobban érdekli,mint a szex!Igy nehéz lesz összehozni egy kisbabát!De hát nem értem,a mérnökemberek annyira intelligensek tudnak lenni,akkor miért nem ért meg téged?Hát ha másképp nem megy,küldj neki egy emailt a gépen és ird le ott minden panaszodat,hátha reagál rá!Sajnos,ha a babakérdés ennyire nem érdekli,akkor hiába van egy férjed,a kisbabát úgy fogod felnevelni,mint egy elvált anya,hétvégi apuka társaságában!Ird meg neki,hogy te normális családra és normális életre vágysz!

Minden tiszteletem a tiéd,hogy igy is ragaszkodsz ehhez az emberhez!

2009. júl. 27. 19:21
 19/21 A kérdező kommentje:
Sajnos PCOS-m van, így a dolog kicsit megváltozott:((
2009. júl. 30. 16:38
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Na, még egy gond. Persze az alapvető problémádat ez sem oldja meg. Ne nyugodj bele!!!! Old meg, hogy amint meggyógyulsz, minden menjen simán.
2009. júl. 31. 08:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!