Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azália mellett baba? Segitenét...

Azália mellett baba? Segitenétk kibogozni?

Figyelt kérdés

Szóval május 17-én szültem, 6 hetes kontrollon azáliát irt fel doki! Juli 17-én megjött, tartott 24-ig! Azóta semmi!

Baba lehet a dologban, vagy még nem rendszeres a mensi? Szoptatok! Nem hagytam ki egy szemet se! 17-én megyek dokihoz, akkorra van időpontom, csak érdekelne mi a véleményetek, esetleg volt e valaki igy?

2012. aug. 25. 10:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Tesztet csináltál már? Amúgy erre nem sok mindent lehet mondani, lehet ez is, az is. Hallottam már, hogy azália vagy cerazette mellett teherbe estek, szóval akár lehetséges lenne, viszont az is könnyen lehet, hogy rendszertelen még a menzeszed. Én inkább az utóbbira tippelek. Azért ilyen hamar szülés után, szoptatás és fogamzásgátló mellett kicsi az esélye a terhességnek. De mondom, csinálj egy tesztet, ha negatív, akkor nem vagy terhes. Nekem is össze-vissza jött meg még ilyenkor.
2012. aug. 25. 10:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Milyen gyakran szoptatod a babád? Mert ha csak anyatejes akkor viszont lehet bőven rendszertelen a ciklusod.

Nekem is volt ilyen, hogy kimaradt egy egy hónapra de én fél éves koráig csak szoptattam a lányom.

Csinálj egy tesztet, ha már sokat késik, ha terhes lennél szerintem akkor kimutatná.

2012. aug. 25. 11:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Az ilyen szoptatás mellett szedhető, csak progeszteront tartalmazó tabiknak az az egyik leggyakoribb "mellékhatása", hogy nem igazán kiszámítható mellette a vérzés.

De persze előfordulhat terhesség is, nem ártana egy teszt.

2012. aug. 25. 12:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 14-én kellett volna megjönnie! Tesztet még nem csináltm, de akkor veszek ma egyet! Csak szoptato a babámat, igény szerint, most a nagy melegek miatt óránként is kéri, éjjelt végig alussza ! Mást nem adok neki, csak anyatejet!
2012. aug. 25. 12:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is hasonló a problémám és én is az Azaliat szedem. Én március 30-án szültem, 4 hétig véreztem aztán rá egy hónapra pecsételó barnás folyásom volt 10 napig, azóta viszont semmi. A hónap elején 3 hétig fájt a derekam, meg úgy görcsöltem, mikor meg akar jönni, erre 2 napig volt kevés barna folyásom, aztán fél napig rózsaszín. Azóta sem jött meg. Nem szoptatok már 2 hónapja, a gyógyszer szedésére azt mondta az orvos, h kihagyás nélkül kell szendi. Tesztet csináltam már, ami persze negatív lett. A védőnő azt mondta, h ha elfogy mind a levél és nem jön meg menjek orvoshoz.

2012. aug. 26. 19:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Én is 4 hétig véreztem, juli 17-19 barnás, és 24-ig erős piros! Azóta semmi! Teszt negativ.
2012. aug. 27. 08:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor szerintem tuti nem vagy babás. Nekem az orvosom azt mondta, hogy a szoptatás miatt akár fél évig is kimaradhat a mensi. Igaz én nem szedtem a bogyót. Lehet érdemes lenne el,enned orvoshoz, hogy ő mondja meg tuti nincsen baba.

2012. aug. 27. 09:04
 8/8 A kérdező kommentje:
17-re van időpontom! Akkor tud csak fogadni! :( Addig lerágom az összes körmöm!
2012. aug. 27. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!