Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cypromix fog. G. mellett baba?

Cypromix fog. G. mellett baba?

Figyelt kérdés
Ezt szedem lassan 1-éve nőgyógy írta fel tudom nem erre használják igazából de ezt kaptam mert a mellékhatása fog.g.,rendesen szedem,ha hányok van pót levél abból veszek be rögtön másikat,most a menszeszem szerda óta csak nagyon halvány rózsaszín pedig mindig erős piros és sok van,most meg alig van,baba lenne meg lehet tartani?
2012. aug. 3. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ezt szedtem (ha szőrösödésre, PCOS-ra vagy túlsúlyra írták fel, akkor ne szedd, keresd a hármas kezelést). A kérdésedre a válaszom pedig, hogy én nem szedtem rendesen, babám lett mellette, de sajnos elment (nem a gyógyszertől, megtarthattuk volna!). A mensim nekem is gyenge volt, míg szedtem, elég erős hormontartalmú szer, nekem elég sok mellékhatás megjelent, míg szedtem. Ha csak fogamzásgátlás miatt szeded, nagyon nem javaslom.
2012. aug. 3. 15:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is azt szedtem pcos vagyok, de nekem semmi tünetem nem volt tőle. Nekem nem maradt ki egy szem sem, nem vagyok hányós, de márc.ban volt egy elég durva Rotás hetem, de nem volt más a mensim, pedig plusz szemeket nem vettem be. Viszont amióta abbahagytam, két hete kellet volna megjönnie... Teszt -.

A kérdésedet a helyedben inkább az egy orvosnak vagy egy jobb gyógyszerésznek tenném fel.

2012. aug. 3. 16:23
 3/7 anonim ***** válasza:

KEdves utolsó! Azért nem jön meg, mióta abbahagytad, mert beteg vagy és nem megfelelően vagy kezelve. A Cypromix nem kezeli a PCOS-t, csak elnyomja a tüneteket!

[link]

2012. aug. 3. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
16:23 vagyok: kérdezőnek bocs az offért: na jó, mindenki emiatt ..le, és tudom,hogy igazatok van. Személyes tapasztalat alapján hová kellene fordulnom? merthogy a helyi kórházban van legalább 6 szülész-nőgyógyász, és mindegyik legyint meg lehurrog, hogy miről beszélek, ha azt mondom hogy pcos vagyok, merthogy van már két gyerekem, akik előtt semmilyen kezelést nem kaptam...
2012. aug. 3. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:

www.mensmentis.hu- Budapesten, ha megengedheted.

Ha nem, akkor sztk - endokrinológia. A nőgyógyászoknak halvány lila gőzünk sincs a PCOS-ről sajnos, én is tapasztaltam. 4 nőgyógyásznál jártam, most egy belgyógyász kezel, végre sikeresen!!!

2012. aug. 3. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Kérdésedre válaszolva, igen, én is emellett estem teherbe.

És ahogy fentebb írta egyik válaszoló: csak elnyomja a tüneteket, de meg nem gyógyít... nekem pl rosszabb lett sokkal, amióta abbahagytam. :(

2012. aug. 3. 23:23
 7/7 anonim ***** válasza:
16:23 vagyok: én is köszönöm a választ és a kérdezőtől bocsi még1x az offért!
2012. aug. 4. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!