Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most mi? Baba mellett...

Ez most mi? Baba mellett lehet ilyen? Vagy nem maradt meg? :- (

Figyelt kérdés
holnapra nem vártam, és most az előbb jött egy kis élénk piros vér. Kb. egy tisztasági betét felszívta volna, de nem két csepp volt. Ami furi, hogy nekem mindig reggelente jön meg erős görcsökkel és egyből nagyon megindul. Most semmi görcs nincs csak egy pontban picit szúr a méhem.
2012. ápr. 1. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem voltál terhes.
2012. ápr. 1. 14:00
 2/5 anonim ***** válasza:
neked még van esélyed azzonnal menj az ügyeletre ott irnak fel magzat megtartó gyogyszert nekemis ugyanezek a tüneteim voltak tegnap én késön mentem orvoshoz estére rendesen bevéreztem
2012. ápr. 1. 14:00
 3/5 A kérdező kommentje:
pontosan két hete volt pé-m, nem lehet, hogy ez most beágyazódásos vérzés?
2012. ápr. 1. 14:05
 4/5 anonim ***** válasza:
az barna vagy pedig rózsaszines
2012. ápr. 1. 14:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Pozitív lett a teszted?

Mert azt nem írtad, hogy mi bizonyítja hogy terhes vagy?

Mert ha nem volt pozitív teszted, akkor miből gondolod hogy terhes vagy?? Egyszerűen most így jön meg a mensi és kész, nem törvényszerű hogy mindig egyformán legyen! Nekem mindegyik ciklusom más és más, de nem voltam terhes amiatt mert valami másabb volt!

2012. ápr. 1. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!