Pozitív teszt és két hetes késés mellett ultrahangon hogyhogy nem látszik semmi?
Szia!:) marcius 18-an jott meg utoljara, elvileg aprilis 1-e korul kellett volna lennie a peteeresemnek, de csak aprilis 12-en volt. Vagyis 12 nappal kesobb. Igy a mensim is 12 napot kesett:) aprilis 15-en kellett volna megjonnie, de ugye nem is jott. Majus 9-re kaptam idopontot a nogyogyitol, akkor mar 8 hetes lettem volna az elozo mensim szerint, de a baba kis 3mm-es nagysaga miatt meg csak 6 hetes voltam:)
Ha en is elobb megyek dokihoz, biztos, hogy semmit nem latott volna:)
Van pozi teszted, nem jott meg, biztos, hogy ott lesz a baba, csak kesobb fogant:) a barnazas meg igen, a vizsgalat miatt lehetett, ha nem mulik el, akkor menj vissza a dokihoz.
22 hetes kismami :)
Szia!
Vagy későbbi beágyazódás, vagy nem oda ágyazódott be sajnos....De reméljük csak az első verzió!
Ne legyen igazam, szerintem nem tudott rendesen megtapadni a babo, elindulhatott valami, es most keszul befejezodni. valoszinuleg ezert nem is latta a doki az uh-n. sajnalom, de igy akkor az ugyeleten se fognak tudni semmit csinalni veled, hiszen elvileg nem vagy terhes, mert nem lattak a babat. ilyenkor az ugyelet extran szarik az aggodo kismamajeloltekre, de sajnos a "semmit" valoban nem tudjak megtamogatni. ha legalabb latszott volna valami az uh-n...
esetleg azert menj be hogy nezzenek meg ott is biztos ami biztos. mondd meg hogy pozitivak a tesztjeid, kicsit fullents, hogy dokihoz kesobb keszultel menni, szoval nem tudod mi van de most verzel. akkor biztos hogy megneznek, de akkor siess most, hatha kiderul valami. mindenkeppen irj mi van veled, drukkolok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!