Lát-e valaki második csíkot? Megnéznétek a tesztem?
Tegnap este 11. dpon csináltam (tudom, várhattam volna reggelig). Légyszi nagyítsatok rá, mert így nem nagyon látszik. Én látni vélek keresztbe is egy csíkot, de eszméletlen halvány. Ma reggel 12. dpon csináltam egy olcsó netes tesztet, ami egyértelműen negatív.
Szerintem is pozi, ott a 2. csík!! :)
19 hkm
Én is látom ott a 2 csíkot,nagyon szurkolok hogy pozi legyen:)
Majd írj.
27 hetes kismama
Sziasztok!
Beszereztem a digitális clearblue-t. Holnap reggel megcsinálom és megírom mi lett.
Aki kérdezte, hogy mi van a tájékoztatóban, neki írom:
"A Clearblue a teszt elvégzését a menstruáció esedékességének napjától javasolja. Mindamellett a terhességi hormon szintje a terhesség elején gyorsan emelkedik, ezért a Clearblue Digital terhességi teszt már a menstruáció esedékessége előtti 4 nap során is használható. 4 nappal előtte 55%, 3 nappal előtte 86%, 2 nappal előtte 97%, 1 nappal előtte 98%-os eredményt ad".
Remélem hasznos lesz!
Reggel jelentkezem!
köszi h megírtad!! :)
drukkolok de ott lesz az a plusz jel szerintem!! :)
Teszteltem egy digitális negatívat :(
Úgyhogy olyan kereszt-es clearblue-t nem érdemes használni.
Ez a digitális viszont tetszik. Nem kell vonalakat keresgélni, meg látni-nem látni, egyszerűen kiírja, hogy "-". Nincs min agyalni... :)
Szóval köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólást és a drukkolást. Elteszem jövő hónapra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!