Lát-e valaki második csíkot? Megnéznétek a tesztem?
Tegnap este 11. dpon csináltam (tudom, várhattam volna reggelig). Légyszi nagyítsatok rá, mert így nem nagyon látszik. Én látni vélek keresztbe is egy csíkot, de eszméletlen halvány. Ma reggel 12. dpon csináltam egy olcsó netes tesztet, ami egyértelműen negatív.
kedves kérdező majd ha veszel ma digitális tesztet akkor megírnád hogy a tájékoztatóba mi van írva hogy hány nappal mensi előtt lehet megcsinálni?
köszi!
és drukkolok!
Nagyon köszi a drukkolást mindenkinek!
És persze, megírom este, hogy mi van a tájékoztatóban.
Nem akarok felesleges reményt kelteni, de nekem is pozitívnak tűnik, nem olyan, mint az állnegatív a linken, mert nem egy vékony erős csík van, hanem egy vastag de halvány. Így most már majdnem annyira kíváncsi vagyok a következő teszt eredményére, mint te.
Viszont nekem a legérzékenyebb teszt sem mutatta ki még a mensi napján se a babát, csak pár nappal utána :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!