Lát-e valaki második csíkot? Megnéznétek a tesztem?
Tegnap este 11. dpon csináltam (tudom, várhattam volna reggelig). Légyszi nagyítsatok rá, mert így nem nagyon látszik. Én látni vélek keresztbe is egy csíkot, de eszméletlen halvány. Ma reggel 12. dpon csináltam egy olcsó netes tesztet, ami egyértelműen negatív.
Szia! Én látom a csíkot, tényleg nagyon halvány. 2 nap múlva tesztelj és írd meg a eredmény. Addig a gratulációval én még várok. :)
Sok sikert!
Szia!
Ha keresztben van a második csík, akkor én is látom. Aztán majd írj, hogy mi az eredmény. Én szorítok!
Halványan látszik valami, de vékony. Szerintem nega, lehetsz ettől még terhes, de vennék a helyedben másfajta tesztet.
Evvel a fajtával sokan járnak pórul :(
Nézd csak:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Az ő tesztjén sokkal jobban látszik a függőleges csík, mégsem volt terhes. Akkor pozitív, ha egyforma vastag is a két csík, valaki írta is, hogy benne van a tájékoztatóban.
itt is írják, mutatják, hogy sokszor hamis a 2. csík:
vegyél más fajtát, én ebben nem bíznék :(
Drukkolok, hogy az kétcsíkos legyen!
3. vagyok
Mennyi idő után jött elő a csík? Mert úgy már jártam, hogy a száradási csíkom ilyen volt (kistestvér projekt:)) és nem voltam terhes. Viszont ha rögtön előjött, vagyis időn belül lett ilyen, akkor ez bizony pozitív!
Kedves Harmadik!
A csík már rögtön előjött, ahogy a teszt a vizeletet szívta felfelé. És azóta ugyanúgy néz ki, se nem erősödött, se nem halványodott. De már én is inkább a fals eredmény felé hajlok, miután elolvastam, amit a tesztről írnak mások... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!