Terhes lehetek? Nagyon ideges vagyok.
Most kell megjönnie,hétvégén.Három héttel ezelőtt pettingeltünk a barátommal.Ő ujjazott engem miközben én vertem neki.Egyszer ő is hozzáért a farkához és félek attól,hogy előváladék kerülhetett a kezére.
Most fáj a fejem,fáj a hasam,pattanásaim lettek,ahogy általában menstruáció előtt.De mégis nagyon idegeskedek,folyton erre gondolok,hogy mikor jön már meg,stb.. :(
jajj ne már!!édes istenem hány éves vagy?biológia könyvet vedd már elő inkább!!!!!
marha kevés az esélye hogy terhes legyél!!!!
Olyan jókat mosolygok ezeken a kérdéseken. De remélem, hogy amikor mi a párommal nekiállunk a baba projektnek (2013. február), akkor ennyi is elég lesz majd ahhoz, hogy teherbe essek. Nagyon szeretnénk kisbabát, és sokan írják, hogy 1-2-3, - X éve próbálkoznak, más meg azt gondolja, hogy ennyi az egész, és kész is a baba.
Már bocsi, hogy ezt írom, de tényleg. Nagyon fiatal lehetsz még. Az én időmben, (pedig én sem vagyok öreg, 24 éves vagyok), az Édesanyám és az iskolában is a tanárnő tartott felvilágosító órát. Sok mindenben segített, sok hasznos tippet kaptunk, és rengeteg mindent megtudtunk a biztonságos szexről, illetve egyéb témákról.
Ez nagyon hiányzik a mai sulikban, családokban. Sajnos.
Szval, nagyon kicsike a valószínűsége, hogy terhes vagy, de ha kimarad a menstruációd, akkor csinálj egy terhességi tesztet, de kétlem, hogy pozitív lenne. Ha mégis, szólj anyukádnak, ő majd tudni fogja mi legyen tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!