Lehetek terhes? Nagyon ideges vagyok, lehet hogy a stressz váltja ki az alábbiakat belőllem?
Szerintem ez idegesség...még az is meglehet, hogy annyit stresszelsz a dolgon, hogy a mensid is késni fog.
Azért csinálj majd tesztet kb 1 hét múlva, az a biztos.
Szerintem ne aggódj,várd meg a következő mensidet,ha késik,akkor kezdj el izgulni...Ha ideges vagy,azzal magadnak jobban ártasz,mint akármi mással.Gondolj arra,hogy a dolgon már nem tudsz változtatni,akármi is legyen,ha nincs semmi baj,akkor fölöslegesen izgultál!A torkodban a gombóc is lehet emiatt.Továbbá:A tesztekre ne adj.Van,hogy téves eredményt ad,én is így jártam!És ezek még nem terhességi tünetek,akár front is lehet!
Szóval ne aggódj,várd meg a következő mensit!
Kitartás!
15:12-es vagyok.
Szerintem akkor ne aggódj,nem terhességi jelek ezek még,de tényleg teherbe eshettél,tök mindegy,meddig voltatok együtt,5 perc vagy 2 óra,nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!