Lehetek terhes? Nagyon ideges vagyok, lehet hogy a stressz váltja ki az alábbiakat belőllem?
Figyelt kérdés
Egy hete voltam együtt barátommal. Ő azt mondta nem élvezett el! De fáj a hasam felső része és olyan mintha a torkomban lenne egy gombóc! Enni szinte alig eszek és nem is kívánok semmit! És a fejem is fáj! A teszt negatív lett, habár tudom hogy korai volt még csinálni!2009. júl. 2. 08:30
1/5 anonim válasza:
Biztos nem vagy terhes.
Amit le írtál egy kis gyomor rontásnak tűnik.
2/5 anonim válasza:
Lehetsz terhes. DE! amit érzel az még biztos hogy pszichoszomatikus. Egy hét után még nincs mit érezni.
3/5 anonim válasza:
Nem érzed,hogy beléd élvez e vagy sem?Ez már eleve hülyeség!!!Nem vagy terhes!
4/5 anonim válasza:
Remélem, nem vagy terhes, ha még azt sem tudod, hogy a barátod elélvezett-e!!! De ha nem védekeztek, akkor ez bármikor előfordulhat!
5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként nem voltunk együtt sok ideig,maximum 5 percig lehettünk együtt,mivel rájöttem baj lehet!Nem éreztem hogy belém élvezett-e,tehát valószínűleg nem!Tudom felelőtlenek voltunk!
2009. júl. 2. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!