Bromot szedek kedden volt 1 hete hogy elkezdtem kinek volt ilyen tünete tőle?
Előjött az émelygés szédülés,hányinger hányás,jobb petefészkem két nappal ezelőtt nagyon fájt tegnap is éreztem de annyira nem volt vészes mivel nagyon elkezdett fájni az alhasam,olyan szinten hogy sírva fakadtam,ma is érzem ráadásul víz szerű enyhén nyálkás színtelen szagtalan.nem tudom mi van.Volt vki így? 2,5 mg és napi másfelet kell szednem.
23 nő
Én 1-et szedek 3hónapja. Nekem semmi bajom hála. De közvetlen elalvás előtt veszed be ugye? Nekem azt mondta a dokim, hogy azonnal fekvés, és fel ne kelljek.... csak pislogtam.
Ne ilyedj meg, dolgozik a bromo. Nekem rendbehozta a ciklusaimat. :)
Én kb 2 hónapig szedtem utána babás is lettem. Eleinte R-E 1-1, aztán csökkent fél-félre. Soha nem voltam rosszul tőle és nem volt semmi tünet-mellékhatás, semmi.
8hkm
akkor nekem mitől??
jelenleg nem érzem annyira a hasam de a folyás még mindig meg van.előszőr én rontottam el mert éhgyomorral vettem be de most már mindig kaja után fél órával veszem csak be.amúgy elöző hónapban megvolt a bajom de ebben a hónapban semmi.És előtte sem volt.nekem nincs menzeszem.ebben az évben a múlhónapban jött meg elöször tavaly 6szor volt meg.
én nem kajával veszem be, mégis használ. Ne azt tartsd figyelembe hogy az van a tájékoztatón hogy étkezéssel..... én három hónapja akkor veszem be mikor már érzem hogy na most bukok le olyan álmos vagyok.
Egyszerre veszed be a másfelet? Próbáld ki hogy már az ágyban fekve veszed be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!