Kezdjünk így próbálkozni?
én bele vágnék , szerintem ha abbahagyod a dohányzást és oda figyelsz a táplálkozásra semmi baja nem lesz a picinek!
a gyógyszer után meg szünetet sem kll tartani, uh szerintem hajrá!
Köszönöm a válaszod.Szedjek valami vitamint?Az segitene?
Mielőtt a fiam megfoggant volt egy vetélésem.
Nem tudom hogy ez számit e?
első válaszoló vagyok:
én femibiont szedtem, nagyon elégedett vagyok vele, talán ismét babás vagyok uh újból azt fogom szedni....
a korábbi vetélés ne tántorítson el! hidd el nem lesz baja a babának !!!
gondolom nem csak azért akar csak most jól jönne időben. is..uh nem tudom mi a bajod....amúgy írja h jövő nyár fele így is úgy is szeretnének babát csak olvasni kellene...
első voltam
Szerintem nyugodtan vágjatok bele. Sokat olvasni itt is, hogy csak akkor hagyta abba a cigit, amikor pozitív lett a teszt. Szval, ha most leteszed a cigit, az már jó, a fogamzásgátló melletti terhességeknél olvasom, hogy fogamzásgátló mellett lett terhes, és amikor meglett a baba, semmi bajuk nem volt. Sőt ezt a ciginél is olvastam.
A férjed mit gondol? A Ti döntésetek kell, hogy legyen, de eddig mindenki belevágna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!