Melyik a jobb? gravida vagy a hipp natal?
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 12:58
1/5 anonim válasza:
Én a hipp-re szavazok!Mondjuk én nem bírok egyszerűen lenyelni semmilyen gyógyszert!Egy algopyrint is csak negyedelve tudok leküzdeni kb.fél liter folyadékkal:)
2/5 A kérdező kommentje:
:) igazából a hatásosságára voltan kíváncsi, de ez is egy érv :) kíváncsiságból vettem egy dobozzal... én lenyelem, fintorogva, de az első bogyót lenyeltem :)
2009. júl. 24. 13:03
3/5 anonim válasza:
A magzatvéső vitaminok összetétele között nincs lényeges különbség. Ez is egy piac, azért igyekeznek a gyártók úgy beállítani a dolgot, hogy az ő termékük a legjobb. Azt már kevésbé szokták hangsúlyozni, hogy a vitaminok jelentős részéhez egészséges táplálkozás mellett hozzá lehet jutni. A fejlődési rendellenességek megelőzése szempontjából elsősorban a folsavnak és az E vitaminnak van jelentősége. Akkor sem csinálsz feltétlenül rosszat, ha csak ezeket szeded külön.
4/5 anonim válasza:
1.vagyok.A legjobb a teljesen változatos étrend,sok zöldség,gyümölcs(itt a szezon)!Már csak akkor kezdtem a hipp-et inni amikor egy picit rosszabb lett a vérképem!Amúgy tényleg nincs számottevő különbség ezek között a vitaminok között.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 24. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!