Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elevit okozhat székrekedést?...

Elevit okozhat székrekedést? A Gravida jobb ebből a szempontból?

Figyelt kérdés
2008. okt. 17. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A problémádat nem kimondottan az Elevit, hanem a benne lévő vas okozza. Az meg van a Gravidában meg az összes többi terhesvitaminban is. Szerintem csak emiatt ne válts, ha egyébként más panaszt nem okoz.
2008. okt. 17. 11:30
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ!!!

az az igazság hogy előző terhesség alatt is végig szedtem,és nem volt ilyen gond.Most várom a másodikat és amiótí szedem örülök ha heti egyszer megyek wc-re,pedig rostokat is eszem!!!:(

2008. okt. 17. 11:38
 3/4 anonim válasza:
Az Elevittől én nagyon székredeséses voltam, a Gravidától viszont nem.
2010. szept. 23. 12:32
 4/4 anonim válasza:

A Gravida minden szempontból jobb,mint az Elevit,csak ez van nagyon "felsztárolva". Ne felejtsük el,hogy mindig az reklámozza magát akinek nem olyan jó a forgalma és ezt is tudjuk,hogy egy termék csak akkor nem fogyik,ha nem olyan jó.

Nekem az Elevit borzasztó székrekedést okozott, alíg vártam hogy elfogyjon. Aztán csunáltam egy összehasonlító táblázatot ( Elevit, Gravida, Materna) és a Gravida volt a vezető összetételben is. sokkal több minden van benne és ami fontos az okos babáknak , a jód. :) Egészségügyben dolgozom és amikor én voltam terhes, még 3 orvos kollégám is akkor volt...ők viszont egyértelműen a Gravida mellett szavaztak. Ha valakinek szüksége lenne a táblázatra szívesen elküldöm e-mail-be.

2010. szept. 23. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!