Lehet buta kérdés lesz, de ne tessék lehurrogni, tanácsot szeretnék?
Figyelt kérdés
Ha valakinek mensi előtt fáj a cicije de nagyon,és elmúlik,mielőtt még megjönne,ekkor az tuti nem baba?27re nem várom,tegnap még megőrültem a mellfájdalomtól,mára enyhül.Ha van tapasztalat,írjatok,de ne csesszetek le kérlek!2009. júl. 24. 11:20
21/27 A kérdező kommentje:
Hát csajok,gond van!Még ilyenem sosem volt!Van még 2 napom a nemvártig,most mégis az előbb vettem észre,hogy barnás folyásom van:(Az életben ilyen még nem volt,ráadásul mielőtt megjönne,(és a vérzés jön egyből,nem barna) szokott fájni napokkal előtte a hasam.Most semmim se fáj,de jön a barna.Ez van.
2009. júl. 25. 14:52
22/27 anonim válasza:
Ez a barna nem hangzik jól de még nem jön a vér addig bizakodhatsz.
23/27 A kérdező kommentje:
Á,feladom.Ez már valami bajt jelent!
2009. júl. 25. 15:31
24/27 A kérdező kommentje:
Megjött csajok most reggelre:(
2009. júl. 27. 08:55
25/27 anonim válasza:
Sajnálom:o(((. Talán majd legkozelebb. Elobb-utóbb igenis sikerulni fog !!!!! Csak pozitívan !
26/27 anonim válasza:
Én is sajnálom! Ezért nem szabad minden tünetre rámondani hogy tuti baba... De csak pozitívan! SIKERÜLNI FOG!!!!!!!
Drukkolok!!!
27/27 A kérdező kommentje:
Köszi csajszik,sajnálom,hogy itt nincs valami nicknév,hogy felismernélek titeket majd a továbbiakban,nagyon aranyosak vagytok.Nem keseredtem el nagyon,majd esetleg szeptemberben,vagy novemberben,meglátjuk.(akkor lesz itthon megint a férjem)
2009. júl. 27. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!