Lehet buta kérdés lesz, de ne tessék lehurrogni, tanácsot szeretnék?
Figyelt kérdés
Ha valakinek mensi előtt fáj a cicije de nagyon,és elmúlik,mielőtt még megjönne,ekkor az tuti nem baba?27re nem várom,tegnap még megőrültem a mellfájdalomtól,mára enyhül.Ha van tapasztalat,írjatok,de ne csesszetek le kérlek!2009. júl. 24. 11:20
1/27 anonim válasza:
Embere válogatja,szerintem nincs baba,korai ez a tünet egy kicsit.
2/27 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek nekem is szokott ilyen lenni, de olyankor aznap, de legkésőbb másnap megjön.
3/27 anonim válasza:
Ma már 24-van, nekem a nemvárt előtt ilyenkor kezdődtek a tüneteim. Nekem akkor pont fájni kezdett, egyetértek, ez egyéni.
4/27 anonim válasza:
Nekem menstruáció előtt 2 héttel már fáj a mellem,de annyira, hogy a melltartót sem viselem el. Viszont 2 nappal a vérzés előtt már alig fáj.
5/27 anonim válasza:
nem lehet tudni. A mensi előtti tünetek megyegyeznek a babás tünetekkel. csak a vérzés elmaradása után derül ki, hogy melyik volt, addig nincs különbség.
6/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,akkor nem is reménykedek:(
2009. júl. 24. 11:50
7/27 anonim válasza:
Nincs baba. Én is így vagyok ezzel. Mostmár nekem is csak menzesz elott szok fájni és mikor elmulik aznap vagy másnap meg is jon :o( Szerencsére mára már csak 2-3 nap azelott 2 hétig is hogy fájni szokott. Szerencsére ezt már sikerult cseppekkel helyrehoznom de a baba még mindíg várat magára:o((((.
8/27 anonim válasza:
Teljesen normális menzi előtt a mellfájdalom. Mikor nem voltam terhes akkor is fájt peteéréstől egészen menziig a mellem, majd amikor megjött, mintha elvágták volna, mikor terhes lettem, ugyan úgy fájt mint addig. Csak nem jött meg és megmaradt a mellfájdalom, nameg a teszt pozi lett.
Nem vagyunk egyformák, van akinek fáj, van akinek nem. A folyással is ez a helyzet, van akinek van menzi előtt van akinek nincs, és terhességnél is más-és más. Ezekre nem lehet alapozni. Mindent a saját tapasztalatodhoz mérj.
Minden jót kívánok és mielőbbi babásodást!
9/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2009. júl. 24. 12:52
10/27 anonim válasza:
11:26-os vagyok. Nem akarlak illúziókban ringatni, de a válaszom arra vonatkozott, mikor terhes lettem, nem amikor megjött. Bocsi, máskor pontosabb leszek. Még nem kell elkeseredned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!