Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet buta kérdés lesz, de ne...

Lehet buta kérdés lesz, de ne tessék lehurrogni, tanácsot szeretnék?

Figyelt kérdés
Ha valakinek mensi előtt fáj a cicije de nagyon,és elmúlik,mielőtt még megjönne,ekkor az tuti nem baba?27re nem várom,tegnap még megőrültem a mellfájdalomtól,mára enyhül.Ha van tapasztalat,írjatok,de ne csesszetek le kérlek!
2009. júl. 24. 11:20
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
ok,köszi.
2009. júl. 24. 13:13
 12/27 anonim ***** válasza:
Ne törj le! Nem azt írtuk, hogy nem baba, hanem azt, hogy ebből nem lehet tudni, baba-e, vagy menszesz. BÁRMI LEHET MÉG!
2009. júl. 24. 13:16
 13/27 A kérdező kommentje:
ááááá,már így akkor tuti nem baba.Pedig a hőm annyira szép,többen is mondták,pedig nem ment 37 fölé,ezért azt is leírtam,de aztán mondták,hogy szép,így reménykedtem,de sajnos nekem is ez a tapasztalat,hogyha enyhül a fájdalom,akkor megjön pár napon belül,de mivel a hőmre mondták,hogy simán lehet babás,így gondoltam megkérdezem.
2009. júl. 24. 14:33
 14/27 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig simán lehet baba. Nekem mikor terhes voltam (azóta elhalt)az elejétől kezdve iszonyúan fájtak a melleim.

Szóval amíg nem jön meg addig ne add fel a reményt.

2009. júl. 24. 15:33
 15/27 A kérdező kommentje:
Köszi,még nem jött meg,27re nem várnám,de a szokásos mindjárt megjön alhasi húzódásom sincs most,remélem nincs semmi bajom!
2009. júl. 24. 15:47
 16/27 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap kellet volna meg jönni de a mellem nagyon fály.
2009. júl. 24. 16:25
 17/27 anonim ***** válasza:
Nahát akkor 27.-ig van remény. Amíg nem jön meg sose add fel. Nekem ez a mottom. Amig van remény addig hinni kell.
2009. júl. 24. 17:46
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,a teszt eredményét 27-én reggel ideírom.
2009. júl. 24. 23:26
 19/27 anonim ***** válasza:
én tegnapra nem vártam, nem is jött, de a hasam meg a derekam érzem pár napja , a mellbimboim ugy égtek, nem tudtam melltartot hordani, ez mára elmulott viszont felugrott a höm és nagyobb a mellem de nem fáj,, szetm megjön. bár ilyenkor le szokott esni a hö ugy tudom.
2009. júl. 25. 09:20
 20/27 A kérdező kommentje:
Nekem tartja magát a hő,de már nem fáj a mellem,hát a múlt hónapban is akkor esett le aznap,mikor megjött,addig meg még mérek 2x,szóval nem tudom,mi lesz.
2009. júl. 25. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!