Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy tudnék segíteni, hogy...

Hogy tudnék segíteni, hogy sikerüljön?

Figyelt kérdés

Kb 1 éve próbálkoznunk a babával, sajnos januárban műtöttek méhenkívüli terhességgel, de nem távolították el a petevezetékemet. Ja meg közben a jobb oldali petefészkemben volt egy ciszta, azt is kiszúrta a doki műtét során. Sajnos azóta nem sikrül teherbe esnem, tudnátok tanácsolni valamit hogy szedjek e valami vitamint ( magzatvédőn kívül, mert nem bírom )esetleg igyak cickafarkfű teát. Vagy mit csináljak, teljesen ki vagyok hogy talán nem is lehet babám:((((((

Segítsetek lécci!!!!

Esetleg akinek már volt méhenkívülije nektek hogy alakultak a dolgaitok, hogy sikerült , mikor......

2012. aug. 21. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia engem 15 hónapja műtötték méhenkívülivel. Nekem sem távolították el, laparral műtöttek (salpingostomia) Mi 8 hónapja próbálkozunk de nem tudunk minden peteéréskor együttlenni mert a párom távol dolgozik. Sajnos eddig nálunk sincs eredmény pedig 15 hónapja gyorsan összejött! Nektek? Azóta ciklusod rendben?
2012. aug. 21. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:
ja és én PreMenst szedek mert ingadozott 23-26 nap között a ciklusom és magas volt a prolaktinom. 1. válaszoló voltam
2012. aug. 21. 19:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi hogy írtál! Engem is nyitott laparoszkópiával műtöttek:( Azóta kicsit zavaros a ciklusom mert azelőtt mindig 28 napra jött meg azóta 26-29 napig változó minden hónapban. Sajnos nálunk is az a helyzet hogy nem tudunk elég sűrűn együtt lenni a párommal mert sokat messze dolgozik. Nekünk is rögtön az első hónapban összejött a baba, azóta semmi:( dokinál voltál azóta ? én sajnos még oda sem jutottam el.
2012. aug. 21. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen a vérképem rendben van és a PreMens levitte a magas prolaktin szintem még egy UH-ra kell majd elmennem és ha az rendben akkor érthetetlen mit kellene tennem. Hány éves vagy?
2012. aug. 21. 19:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Olyan átjárhatósági vizsgálatot nem csináltak? mert nekem mondta a doki hogy előfordulhat hogy teljesen elzáródik utána a petevezeték ( az összeforrás miatt, tehát hogy forr össze a metszés) én 25 leszek a párom meg 28 éves.

Ti mennyi idősek vagytok? Én is egyre jobban gondolkodok rajta hogy el kellene menni dokihoz , hogy mindent nézzünk meg ami miatt esetleg nem sikrülhet a baba.

amúgy van már gyerkőc nálatok?

2012. aug. 21. 20:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi 31 és 33 évesek vagyunk van egy 6 éves gyermekünk aki szintén gyorsan összejött. Az átjárhatósági nálunk is szóba került de sok jót nem olvastam róla..
2012. aug. 21. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!