Mennyire esélytelen hogy sikerüljön a baba?
Figyelt kérdés
Peteérés előtt 4nappal voltunk együtt.Sikerült már valakinek így?2012. febr. 13. 07:51
1/16 anonim válasza:
szia!!hőgörbe vagy valami??hol tartasz a ciklusba??
2/16 A kérdező kommentje:
2012. febr. 13. 07:58
3/16 anonim válasza:
már valamelyik kérdésnél már beszélgettünk!!mikor fogsz tesztelni??hát ha jó a sperma akkor szerintem lehet esély!!
4/16 anonim válasza:
Melyik napra tetted a peteérésed? Mert így az ábrából nem nagyon jövök rá. Meg már nagyon hosszú ez a ciklusod, máskor is volt ilyen?
5/16 A kérdező kommentje:
56. cnn-re vagy a 60. cnn-re raknám.Igen volt már egyszer.De folyamatban van a kivizsgálásom.Csak valahol titkon reménykedem babóca ügyben.Lassan egy éve próbálkozunk.
2012. febr. 13. 08:51
6/16 A kérdező kommentje:
Hát nem merek tesztelni,ha megjön akkor 7végére kellene.
2012. febr. 13. 08:53
7/16 anonim válasza:
huh hát itt van valami gond hogy ennyire hosszú a ciklusod!
endoklinológusnál voltál már?
Nem lehet hogy a hormonjaiddal van gond?
Esetleg nincs túlsúlyod? pco?
8/16 anonim válasza:
Szerintem esélytelen. Én úgy gondolom, az utolsó együttlétet követő 5-6. napon lehetett ovulációd, az meg már sajnos túl késő. Bár valahol már olvastam extrém esetről, ahol egy héttel az ovuláció előttről sikerrel járt a pár.
Azért drukkolok nektek! ...Ezt az utolsó ~2 hetet direkt hagytátok ki?
9/16 A kérdező kommentje:
holnap lesz meg a hormoneredményem.
2012. febr. 13. 19:40
10/16 anonim válasza:
szia kérdező!!
mi lett a hormonvizsgálat eredménye??mizus veled??van valami fejlemény??írj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!