Mi volt az amit utolsó esélyként próbáltatok meg és segített?
A görcsös akarás elengedése. Vegyétek le a napirendről. Érezzétek jól magatokat és egymást. Különben még a kapcsolatotok is rámehet. Nem vicc, tényleg.
Lazuljatok.
Mindent kipróbáltam... természetgyógyász, homeopátia, méhpempő... egy év után összejöt, pedig minden percben erre gondolok -de ettől még ugyanúgy éljük az életünket mint előtte. Bulizunk, mozizunk, dolgozunk, sétálunk....
Nekünk egyenlőre nem kedveznek az égiek, mert elveszítettük még a legelején, de nem gondolom gogy attól hogy babát szeretnék, majd nem jön. Jön Ő:) Csak a jót nem adják ingyen:)
Ja, és mi is túl vagyunk a kivizygáláson, és bejelentkeztünk egy sokadik andrológiai klinikára. Kicsit én is megnyugodtam, és úgy alakult, hogy az időpont előtt 2 nappal lett pozitív a tesztem. Lemondtuk, majd egy hét múlva kaptunk a babócánkról egy ultrahangképet, és a diagnózist amit vérvétel is megerősített: nem fejlődött tovább.
Így újra bejelentkeztünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!