Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több bejegyzésnél is olvastam,...

Több bejegyzésnél is olvastam, h a cickafarkfű tea segített teherbe esni, de el is vetéltek, ti próbáltátok? Nem tudom el merjem-e kezdeni inni, vagy ne?

Figyelt kérdés
Kb. 1 éve próbálkozunk, de eddig még semmi. :( Ha TUDNÁTOK VALAMIT TANÁCSOLNI, AZ JÓ LENNE! KÖSZI!!!!
2011. nov. 29. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Természetesen sok infot be kell gyüjteni, mielött valaki elkezdi inni ezeket a teákat. Én neten kerestem rá. A cickát a ciklus elején kell inni a tüszörepedésig, azután meg a palástfüvet, míg meg nem jön. Elöszöris rendezi azok ciklusát, akiknek hosszabb vagy rövidebb. Peteérést serkentö hatása van.

Én 4 inszem után épp készültem a laparoszkópos mütétre, amihez kell vérvétel, de azt meg a ciklus 2.v 3. napján kell. Vártam, nem jött meg és pozi lett a tesztem:)

Az utolsó inszem után ki akartam deríteni, mi a baj, hogy nem sikerül. Ezért abbahagytuk az inszemezést. Elkezdtem inni a cickafarkfüvet, majd a palástot. (A cicka vetélést okoz, ha valaki terhesség alatt fogyasztja.) Elsö hónapban megfogant a mi kicsi babánk. Halkan örülök, mert tegnap teszteltem pozit és holnap megyek dokihoz.

Én hiszek benne, olyan szép tüszöim lettek a cickától, hogy a rengeteg hormontól voltak olyan nagyok. Persze ez az olcsóbb verzió :)

2011. nov. 29. 13:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Még annyi, te döntöd el, hogy iszod vagy sem, de olvass utána, kérdezd meg a gyógyszertárost!Sok sikert!
2011. nov. 29. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is iszom és ebben a hónapban lett egy spontán tüszőm amiből megfogant a kis drágám,azt nem tudom hogy a teának köszönhetem e, de ártani biztosan nem árt,akkor meg miért ne,hátha segít...12.hétig inni fogom a palástfűvet is.
2011. nov. 30. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!