Több bejegyzésnél is olvastam, h a cickafarkfű tea segített teherbe esni, de el is vetéltek, ti próbáltátok? Nem tudom el merjem-e kezdeni inni, vagy ne?
Szia.
Természetesen sok infot be kell gyüjteni, mielött valaki elkezdi inni ezeket a teákat. Én neten kerestem rá. A cickát a ciklus elején kell inni a tüszörepedésig, azután meg a palástfüvet, míg meg nem jön. Elöszöris rendezi azok ciklusát, akiknek hosszabb vagy rövidebb. Peteérést serkentö hatása van.
Én 4 inszem után épp készültem a laparoszkópos mütétre, amihez kell vérvétel, de azt meg a ciklus 2.v 3. napján kell. Vártam, nem jött meg és pozi lett a tesztem:)
Az utolsó inszem után ki akartam deríteni, mi a baj, hogy nem sikerül. Ezért abbahagytuk az inszemezést. Elkezdtem inni a cickafarkfüvet, majd a palástot. (A cicka vetélést okoz, ha valaki terhesség alatt fogyasztja.) Elsö hónapban megfogant a mi kicsi babánk. Halkan örülök, mert tegnap teszteltem pozit és holnap megyek dokihoz.
Én hiszek benne, olyan szép tüszöim lettek a cickától, hogy a rengeteg hormontól voltak olyan nagyok. Persze ez az olcsóbb verzió :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!