Szerintetek csak Korai volt vagy nincs baba? Jól esnének a válaszok.
Figyelt kérdés
Sziasztok ! 30 napja volt meg a vérzésem, július 19 én. 2 án sexeltünk a párommal, 15.napon ) Átlag 28-30 napos a ciklusom, így ma már meg kellett volna jöjjön. de semmi. A mellem sem fáj, pedig minden menstruáció elött szokott feszülni. Ehelyett a hasam feszül alul, teltség érzésem van , és a hátam fáj. hőhullámaim vannak ,és sehol egy pattanás, ami szintén menstruáció elött mindig kijön. Néhány napja herpeszem volt, ami szintén nem jellemző. Kicsit krémes , nyákos folyásom van.és szédülékeny vagyok.Ma délutáni vizeletből végzett facelle teszt negatív. Mennyire megbízható az eredmény a 2.-ai aktussal ? azóta csak most voltunk együtt néhány napja az nem mérvadó. Igazából az furcsa hogy nem fáj a mellem , mindig szokott. Vélemény? Jól esne egy kis tanács, hasonló tapasztalat..2012. aug. 17. 18:57
1/5 anonim válasza:
Szia!Sajnos a test gyakran becsapja az embert..:( En javaslom hogy merd a homersekletedet reggelente egy idoben mielott kikelsz vagy felulsz az agyban!Nekem neha csinal olyat a szervezetem hogy maskent jelez.De a nyakos feher folyas az nekem mindig azt jelezte hogy meg fog jonni. Ne eld bele magadat mert utana koppani fogsz..:( Esetleg ha 3-4 napon belul se jon meg csinalj egy mas fajta tesztet,es reggeli elso vizeletbol csinald meg.
2/5 anonim válasza:
hát itt még bármi lehet. ugyhogy van még esélyed egy pozitív tesztre.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kedves első, volt már jó pár koppanásom"..viszont már van egy gyermekem, így azt is megérzem ha valami más történik.. nem tudom van e baba, de gyanús.a sima nyákos folyás nekem is mensit jelez .. viszont ma már sima tejszerű folyás van , az is csak kevés.Fel vagyok puffadva ,és nehéznek érzem a méhemnél a hasam . mensi elött inkább húzó, görcsös érzést érzek.az most nincs. és a mellem sem érzem..néha szúrkál egy egyet, de elis múlik. A teszt viszont elszomoritott, legalább halvány reményt adna .
2012. aug. 17. 19:28
4/5 anonim válasza:
Elso vagyok.Akkor csinalj egy masik tesztet,amit irtam is:P Ha ugy erzed hogy mas es remenyeid is vannak akkor vegyel masik tesztet:)
5/5 A kérdező kommentje:
az lesz kedves első mindenképp ! A hőm egyébként 36.6 reggel hüvelyben , most pedig hüvelyben 37.3, hónaljban 36.9 .
2012. aug. 17. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!