Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen teák fogyasszak, hogy...

Zylan kérdése:

Milyen teák fogyasszak, hogy várandós legyek? Eddig még nem jött össze simán a baba és ezért gondoltam ezt a teás módszert. Van akiknek bevált? Mit fogyasztottatok? Páromnak javasolnátok valamit, ha van olyan tea ami neki is jó?

Figyelt kérdés
28napos a ciklusom és eddig semmi rendellenességet nem találtak nálam.Tegnap kezdtem menstruálni és ezért szeretném minél hamarabb elkezdeni a teázást.

2012. aug. 17. 17:12
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
45%
tea???? sok sex az kell, nem tea
2012. aug. 17. 17:26
 2/30 anonim ***** válasza:
50%
Palástfű tea. Meg fehérjében dús étkezés.
2012. aug. 17. 17:31
 3/30 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nincs igazad 1-es válaszoló. A sok sex igazán jó, de babavállalás szempontjából egyáltalán nem kedvező. Sőt!Az ovuláció idején, nem is jó minden nap együtt lennetek, mert 2-3 nap kell a spermáknak regenerálódásra!Biztos hogy a párod is rendben van??A sikertelenség 50%-ért a férfiak a "felelősek"a palástfű és cickafarkfű teázásnak megvannaka szempontjai keress rá a neten, mert még árthatsz is vele. Pl megzavarhatja a ciklust!Mi a férjemmel a Maca Vibe-t kezdtük el szedni, általánis erősítő és javítja a spermák minőségét, gyorsaságát, és megnöveli a számukat!Én folsavat szedek, E-viatmint, rengeteg zöldséget, gyümölcsöt!erősítem a szervezetem!Írj ha tudok még segíteni!
2012. aug. 17. 17:37
 4/30 anonim ***** válasza:
70%

első vagyok, nálunk a sok sex bevált, semmi tea meg ilyen hülyeségek, napi 2 minimum volt, most 39 hetes a feleségem

32/f

2012. aug. 17. 17:40
 5/30 A kérdező kommentje:

Kedves első válaszoló!

Ha a sok szex segített volna már valamit,akkor ezt a kérdést fel sem tettem volna,mivel a csemeték itt ugrálnának körülöttem...

Palástfű teám nincs.Szerintem nincs baja a páromnak,nem voltunk vele még orvosnál.

2012. aug. 17. 17:41
 6/30 anonim ***** válasza:
90%

szerinted nincs baja??? mi,orvos vagy? és ha nálad van gond?

mióta próbálkoztok?

2012. aug. 17. 17:44
 7/30 anonim ***** válasza:
3-as vagyok!Gratulálok nektek!Nektek bejött, de hidd el, amit én leírtam tudományosan bizonyított tények, mindenki szervezete másképp működik!A túl gyakori sex nem növeli meg a teherbeesést!Különsen úgy nem, hogy a petesejt 24 óráig életképes.A szervezet általános regenerálása, a spermiumok védelme, mozgékonysága, sokkal fontosabb!Ehhez pedig hozzátartozik az immunerősítés, és a megfelelő vitaminellátás!a mai modern korba igenis lehet azért tenni, hogy minnél egészségesebb gyermekünk szülessen és könnyebbé váljon a teherbeesés!
2012. aug. 17. 17:44
 8/30 A kérdező kommentje:

Szerintem ne kérjél már számon engem,hogy mi vagyok és mit gondolok!

Köszi a tanácsaid,de inkább elég is volt belőle.

Szerintem ha mindenkinek segítene a sok szex,akkor nem lenne annyi nő aki töri magát,hogy gyermeke legyen és nem kérnének annyian itt tanácsot.

2012. aug. 17. 18:05
 9/30 anonim ***** válasza:

mióta próbálkoztok?

32/f

2012. aug. 17. 18:09
 10/30 A kérdező kommentje:
"aktívabban" 8hónapja,de igazából ez összetettebb kérdés-válasz lenne...
2012. aug. 17. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!